Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στίγκας: Σε άτυπη ομηρία οι «Σπαρτιάτες» – Δεν κατηγόρησα βουλευτές για παράνομες ενέργειες

Στίγκας: Σε άτυπη ομηρία οι «Σπαρτιάτες» – Δεν κατηγόρησα βουλευτές για παράνομες ενέργειες
Ο Β. Στίγκας υποστήριξε ακόμη, μεταξύ άλλων, ότι το Εκλογοδικείο δεν είναι αρμόδιο για να κρίνει τις ενστάσεις κατά των «Σπαρτιατών», ενώ ισχυρίστηκε: «Εμείς, δεν έχουμε εξαπατήσει τον ελληνικό λαό, όπως άλλοι πολιτικοί αρχηγοί»
Για «άτυπη» ομηρία των «Σπαρτιατών» έκανε λόγο ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, επισημαίνοντας ότι δεν κατηγόρησε ποτέ βουλευτές για παράνομες ενέργειες.
«Εμείς, οι “Σπαρτιάτες” υφιστάμεθα μια δίωξη, και ποινική, όπως κανένα άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα. Είμαστε σε άτυπη ομηρία. Δεν έχω κατηγορήσει ποτέ κανέναν βουλευτή του κόμματός μας, ενώ τους στηρίζω και θα τους στηρίξω μέχρι τέλους», τόνισε σε δηλώσεις του για την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, για άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος 11 βουλευτών του κόμματος για το αδίκημα της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος.
Ο Β. Στίγκας υποστήριξε ακόμη, μεταξύ άλλων, ότι το Εκλογοδικείο δεν είναι αρμόδιο για να κρίνει τις ενστάσεις κατά των «Σπαρτιατών», ενώ ισχυρίστηκε: «Εμείς, δεν έχουμε εξαπατήσει τον ελληνικό λαό, όπως άλλοι πολιτικοί αρχηγοί».

Τι έγραφε νωρίτερα το BN...

Ο Στίγκας από άγνοια κινδύνου δέχθηκε να συμμετάσχει σε ένα κόλπο ντροπής που εξυπηρετούσε τα σχέδια της ΝΔ.
Ο Κασιδιάρης είναι επικίνδυνος και έπρεπε να μείνει στην φυλακή, έχει πολιτικό λόγο και δεν ανήκει στο σύστημα, οπότε έχει απήχηση στην κοινωνία.
Αυτός ήταν ο τελικός στόχος.
Ο Στίγκας ως πιόνι, καθοδηγούμενος πήρε εντολή να κατασκευάσει μια συκοφαντία περί Greek Mafia κάτι που εν συνεχεία ο ίδιος τα ανακάλεσε γιατί απλά δεν υπάρχει…
Ο Στίγκας όμως δεν έχει καταλάβει ότι η δικαιοσύνη μπορεί να μην του άσκησε ποινική δίωξη αλλά στην πράξη οι Σπαρτιάτες θα τεθούν εκτός Βουλής από το εκλογοδικείο.
Το χρησιμοποίησαν και αυτόν…
Ποτέ στην ιστορία δεν έχει υπάρξει τέτοια κατηγορία… εξαπάτηση εκλογικού σώματος… όχι δεν εξαπατήθηκαν οι εκλογείς… πιάστηκε στον ύπνο η κυβέρνηση που δεν ήθελε τον Κασιδιάρη στα πόδια της και έτσι κατασκεύασε μια ιστορία, χρησιμοποίησε τον ανόητο Στίγκα και φθάσαμε στην απόφαση της δικαιοσύνης που αποτελεί σταθμό στα χρονικά… της βλακείας…
Οι Σπαρτιάτες καλώς και να βγουν από την Βουλή, η πλειοψηφία των βουλευτών πρόδωσαν τον Ηλία Κασιδιάρη ενώ βγήκαν βουλευτές χάριν στον Κασιδιάρη…
Αχάριστοι, ανόητοι πίστευαν ότι μπορούν να είναι βουλευτές ένας θίασος…
Ο Κασιδιάρης έχει αποκηρύξει εδώ και πολλούς μήνες τους Σπαρτιάτες, δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους… ο Στίγκας είναι ένα παντελώς αναξιόπιστο πρόσωπο χωρίς καμία ευθυκρισία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης