Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Ο Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός της φτώχειας και της εξαθλίωσης των Ελλήνων

Ελληνική Λύση: Ο Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός της φτώχειας και της εξαθλίωσης των Ελλήνων
"Φτάσαμε στην «κατανόηση της ακρίβειας» έπειτα από 3 χρόνια απραξίας και «πληθωρισμού κερδοσκοπίας»!", σημειώνει η Ελληνική Λύση
Σχετικά Άρθρα
«Έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια ληστείας και εξαθλίωσης των Ελλήνων, ο Κ. Μητσοτάκης ισχυρίζεται ότι «αναγνωρίζει» το πρόβλημα της ακρίβειας, αλλά επιμένει ότι η «αποκλιμάκωση του πληθωρισμού» (που καταγράφεται μόνο στα χαρτιά) θα «ανακουφίσει» τους πολίτες!», τονίζει η Ελληνική Λύση, με αφορμή τη σημερινή ανάρτηση του πρωθυπουργού.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, «από τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί «άμεσης λήψης μέτρων» ώστε να καταπολεμηθεί η ακρίβεια φτάσαμε στην «κατανόηση της ακρίβειας» έπειτα από 3 χρόνια απραξίας και «πληθωρισμού κερδοσκοπίας»!».
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός της φτώχειας και της εξαθλίωσης των Ελλήνων» , καταλήγει η Ελληνική Λύση.

Επαίσχυντη οποιαδήποτε συμφωνία περαιτέρω βοήθειας στο Κίεβο

«Για δεύτερη φορά, παρά τις χλιαρές διαψεύσεις του Μεγάρου Μαξίμου, ο Ζελένσκι ισχυρίζεται ότι έχει συνάψει προσωπικές συμφωνίες με τον Κυρ. Μητσοτάκη. Οποιαδήποτε συμφωνία “κάτω από το τραπέζι” για περαιτέρω “βοήθεια” στο Κίεβο, άνευ προγενέστερης ενημέρωσης της Βουλής και του ελληνικού λαού, είναι μία επαίσχυντη συμφωνία», σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση.
«Ο Κυρ. Μητσοτάκης αλλά και όσοι υπογράφουν να αφοπλιστεί η χώρα θα λογοδοτήσουν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά», επισημαίνει η Ελληνική Λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης