Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Βασίλης Κασσελάκης - Η συγγένεία του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και η ... δεξιά καταγωγή

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Βασίλης Κασσελάκης - Η συγγένεία του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και η ... δεξιά καταγωγή
Γιος πρώην βουλευτή της ΝΔ και ξάδελφος του Στέφανου Κασσελάκη, ο Βασίλης Κασσελάκης
Ο εξάδελφος του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κασσελάκης, εξελέγη τελικώς στις προκριματικές εκλογές του κόμματος και θα ριχτεί στη μάχη των Ευρωεκλογών του Ιουνίου.
«Εμείς αγαπάμε την Ευρώπη, είμαστε μέρος της αλλά και εκείνη είναι μέρος της Ελλάδας. Ταυτιζόμαστε με το όραμα του προέδρου να δημιουργήσει μια κοινότητα που δραστηριοποιείται για τα προβλήματα των ανθρώπων. Εγώ θέλω να εκπροσωπήσω τη νέα γενιά, οι νέοι επηρεάζονται άμεσα από τις αποφάσεις που λαμβάνονται στην Ευρώπη και πρέπει να συμμετέχουμε σε αυτές τις αποφάσεις, όχι να αποφασίζουν άλλοι για εμάς», δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής σύμφωνα με τοπικά μέσα των Χανίων.

«Στην οικογένεια υπήρχε πάντοτε η ελευθερία της γνώμης»

Ερωτηθείς πώς έλαβε την απόφαση να συμμετάσχει στα κοινά με τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο πατέρας του, Γιάννης Κασσελάκης, μόλις πρόσφατα διετέλεσε βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος ξανά με το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Βασίλης Κασσελάκης απάντησε ως εξής:
«Μεγαλώσαμε σε μια δημοκρατική οικογένεια όπου υπήρχε πάντοτε η ελευθερία της άποψης, και το μήνυμα του πατέρα μου όταν του ανακοίνωσα την απόφασή μου ήταν "παιδί μου, πήγαινε μπροστά"»

Γιος πρώην βουλευτή της ΝΔ

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κασσελάκης είναι θείος του Στέφανου και συγκεκριμένα πρώτος ξάδελφος με τον πατέρα του.
Ο Γιάννης Κασσελάκης είναι γιατρός, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Χανίων και υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά. Σημειώνεται πως ο Γιάννης Κασσελάκης δεν είχε εκλεγεί βουλευτής, αλλά ήταν δεύτερος επιλαχών και δέχτηκε να αναλάβει τη θέση του εκλιπόντος βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη στο βουλευτικό αξίωμα μετά την εκδημία του τον Φεβρουάριο του 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης