Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπελέρης για υποψηφιότητα με ΝΔ: Ευχαριστώ τον Μητσοτάκη - Δίνω μάχη για το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία

Μπελέρης για υποψηφιότητα με ΝΔ: Ευχαριστώ τον Μητσοτάκη - Δίνω μάχη για το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία
Η αντίδραση του Φρέντι Μπελέρη μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με τη Νέα Δημοκρατία
Σχετικά Άρθρα
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη ευχαρίστησε ο Φρέντι Μπελέρης, στην πρώτη δήλωση μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.
«Αγαπητοί συμπατριώτες μου,

Σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μου προσέφερε τη δυνατότητα να διεκδικήσω την ψήφο του ελληνικού λαού στις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024. Τον ευχαριστώ για αυτό αλλά πρωτίστως τον ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξη που μου προσέφερε όλους αυτούς τους μήνες που βρίσκομαι φυλακισμένος.
Η μάχη που δίνω δεν είναι προσωπική. Είναι μάχη για το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία, οι κανόνες των οποίων πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους. Είναι μάχη για τις αξίες που πρεσβεύει η Δύση και η Ευρώπη και οι οποίες πρέπει να γίνονται σεβαστές από όσους θέλουν να ενταχθούν στη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια. Είναι μάχη για το πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του ελληνισμού, την Ελληνική μειονότητα της Αλβανίας.
Τα αδέρφια μου που μετά από δεκαετίες καταπίεσης θέλουν και δικαιούνται να ζουν ελεύθερα και ειρηνικά, χωρίς φόβο, σε έναν τόπο που σέβεται τα δικαιώματα, την τιμή και τις περιουσίες τους.

Καλώ κάθε Ελληνίδα και Έλληνα να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, να στηρίξει τον Πρωθυπουργό που χτίζει με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα μια ισχυρή και περήφανη Ελλάδα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρει σε ανακοίνωση ο εκλεγμένος δήμαρχος της Χειμάρρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης