Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατάθεση ψυχής από Μπελέρη: Δεν παρατάω την Χειμάρρα – Θα αγωνιστώ από την Ευρωβουλή για τη Βόρεια Ήπειρο, αυτό κάνω 30 χρόνια

Κατάθεση ψυχής από Μπελέρη: Δεν παρατάω την Χειμάρρα – Θα αγωνιστώ από την Ευρωβουλή για τη Βόρεια Ήπειρο, αυτό κάνω 30 χρόνια
Η πρώτη συνέντευξη μέσα από τη φυλακή
Σχετικά Άρθρα

«Ο στόχος του καθεστώτος Rama ήταν από την πρώτη στιγμή να μην έχω πολιτικά δικαιώματα» τόνισε ο Μπελέρης στην πρώτη του συνέντευξη μέσα από τη φυλακή, καλώντας τους Έλληνες πολίτες να τον ψηφίσουν και να του δώσουν την δυνατότητα να παλέψει για τα δικαιώματα της ελληνικής εθνικής μειονότητας μέσα από την ευρωβουλή.
Όπως τόνισε αρχικά ο Φρέντι Μπελέρης είναι ο μοναδικός υποψήφιος που δεν μπορεί να κάνει προεκλογική εκστρατεία, ενώ τόνισε πως δεν έχει καμία ιδιαίτερη μεταχείριση στις φυλακές στην Αλβανία και δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει για την αθωότητά του και για τη Χειμάρρα.
«Ξυπνάω το πρωί και βλέπω μπροστά μου στην εικόνα της Παναγίας.
Τριάντα χρόνια που ασχολούμαι με την πολιτική θέλησα να υπηρετήσω τα δικαιώματα των Ελλήνων της βόρειας Ηπείρου.
Δεν έχουμε δικαιώματα, είμαστε μακριά από αυτό που λέμε «κράτος Δικαίου» και για αυτά θα παλέψω στην ευρωβουλή.
«Ευχαριστώ τον Έλληνα πρωθυπουργό που με αυτή την κίνηση να συμμετάσχω στις ευρωεκλογές μου δίνει τη δυνατότητα να στηρίξω τη Χιμάρα από άλλο μετερίζι.
Δεν παρατάω τη Χειμάρρα.
Όταν καταδικαστώ δεν θα έχω πολιτικά δικαιώματα στην Αλβανία και αυτός ήταν ο πρώτος στόχος».


Έπεσε η γραμμή

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύνδεση με τον Φρ. Μπελέρη διακόπηκε αιφνιδιαστικά όταν ρωτήθηκε για τα ζητήματα των περιουσιών των Ελλήνων της Αλβανίας και τις σχέσεις του με τον Erdogan. 
«Ο Erdogan είναι ο μέντορας του Rama.
Και σε κάποια πράγματα όπως η υφαρπαγή των περιουσιών των Ελλήνων τον έχει ξεπεράσει...
Οι περιουσίες μας που είχαν δημευθεί από το κομμουνιστικό καθεστώς στην Αλβανία δεν μας αποδόθηκαν μετά την πτώση του κομμουνισμού στην Αλβανία» πρόλαβε να πει και αμέσως μετά διακόπηκε η σύνδεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης