Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Παντελώς ανεφάρμοστο το πρόγραμμα Κασσελάκη για την ελληνική οικονομία

Μητσοτάκης: Παντελώς ανεφάρμοστο το πρόγραμμα Κασσελάκη για την ελληνική οικονομία
«Τινάζει την μπάνκα στον αέρα»
Σχετικά Άρθρα
Την τελευταία του συνέντευξη πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, έδωσε την Παρασκευή 7/6 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως «η χώρα πλήρωσε την πλειοδοσία των παροχών, τα προγράμματα της Θεσσαλονίκης, τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Και νομίζω ότι όποιον σοβαρό άνθρωπο και να ρωτήσετε και να ξέρει λίγα οικονομικά, το πρόγραμμα του κ. Κασσελάκη τινάζει την μπάνκα στον αέρα και είναι παντελώς ανεφάρμοστο και το ξέρει και ο ίδιος και λέει ψέματα ανερυθρίαστα όπως έκανε και ο προκάτοχός του».
Μιλώντας στο newsit και στον Νίκο Ευαγγελάτο, αναφέρθηκε και στις γεωπολιτικές εξελίξεις: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα και δεν πρέπει να είμαστε αφελείς» είπε για το ενδεχόμενο επέκτασης του ρωσο-ουκρανικού πολέμου, ενώ απαντώντας στα περί αλαζονείας που προσάπτει η αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση, είπε πως «οι πολίτες μας έδωσαν εντολή και όχι λευκή επιταγή. Μας κατηγορούν κάποιοι για αλαζονεία. Αν το λένε οι πολίτες οφείλω να το ακούσω και να το λάβω πολύ σοβαρά υπόψιν μου».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μίλησε και για τον επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, επισημαίνοντας πως δεν ψήφισε καμία εκσυγχρονιστική πρωτοβουλία της ΝΔ. «Είναι δύναμη οπισθοδρόμησης το ΠΑΣΟΚ και πολύ κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτό και το αποκαλώ “πράσινο ΣΥΡΙΖΑ”».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης