Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024 - Στην Κρήτη ψήφισε ο Ανδρουλάκης: Έχετε πολλούς λόγους να στηρίξετε ΠΑΣΟΚ

Ευρωεκλογές 2024 - Στην Κρήτη ψήφισε ο Ανδρουλάκης: Έχετε πολλούς λόγους να στηρίξετε  ΠΑΣΟΚ
"Σας ζητώ να μας εμπιστευτείτε και να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε», ανέφερε ο Ν. Ανδρουλάκης
Στην Κρήτη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για τις ευρωεκλογές ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης ψήφισε στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου Κρήτης.
Αφού ψήφισε, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι «η πατρίδα μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ να προκύψει απόψε το βράδυ ισχυρότερη σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση, η οποία θα είναι η επόμενη δυνατή κυβερνητική επιλογή απέναντι σε μια κυβέρνηση ασυδοσίας και αλαζονείας, που περιφρονεί τα μεγάλα, καθημερινά προβλήματα του ελληνικού λαού, την ακρίβεια, τη στεγαστική κρίση, τη δημόσια υγεία.
Αλλά υπάρχει κι ένας ακόμα λόγος: Τα ευρωπαϊκά δεδομένα, οι ευρωπαϊκοί συσχετισμοί.
Θέλω να σκεφτεί κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας τα δέκα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Ποιες δυνάμεις επέβαλαν τη σκληρή λιτότητα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και ποιες δυνάμεις στήριξαν τη δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη. Την λιτότητα επέβαλε το κόμμα που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.
Η αλληλεγγύη, η ενότητα, οι κοινές οικονομικές πολιτικές για να ξαναπάμε στην εποχή της σύγκλισης από την εποχή των ανισοτήτων και της απόκλισης, είναι η επιλογή της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας.
Γι’ αυτό, λοιπόν, σήμερα έχετε πολλούς λόγους να στηρίξετε ΠΑΣΟΚ. Σας ζητώ να μας εμπιστευτείτε και να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης