Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σφάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ: Σύγκληση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν με επιστολή τους τρεις πρωτοκλασάτοι βουλευτές

Σφάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ: Σύγκληση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν με επιστολή τους τρεις πρωτοκλασάτοι βουλευτές
Τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν τρεις βουλευτές του κόμματος με επιστολή τους προς τον Σωκράτη Φάμελλο
Σχετικά Άρθρα

Κανονικός χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ!
Τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν τρεις βουλευτές του κόμματος με επιστολή τους προς τον Σωκράτη Φάμελλο προκειμένου, όπως λένε, οι «βουλευτές μας να εκφράσουν με ενάργεια και ψύχραιμη ματιά τις απόψεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα».
Το αίτημα κατέθεσαν με επιστολή τους προς τον Σωκράτη Φάμελλο οι βουλευτές Συμεών Κεδίκογλου, Γιώργος Καραμέρος και Χάρης Μαμουλάκης.

Στην επιστολή αναφέρεται:

Αξιότιμε Πρόεδρε, αγαπητέ Σωκράτη,

Όπως είναι γνωστό, η συγκληθείσα Κοινοβουλευτική Ομάδα (Κ.Ο.) για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος διακόπηκε μετά την παρέμβαση του Προέδρου Στ. Κασσελάκη, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του. Επανερχόμαστε, λοιπόν, με το εύλογο αίτημα για εκ νέου σύγκληση της Κ.Ο., με το ίδιο θέμα, ώστε να μπορέσουν και οι βουλευτές, σε κατάλληλη χρονική απόσταση από τις Ευρωεκλογές, να εκφράσουν με ενάργεια και ψύχραιμη ματιά τις απόψεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Θεωρούμε ότι αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη προετοιμασία για τις μελλοντικές προκλήσεις και το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε.
Είναι, άλλωστε, διαδικασία θεσμική και επιβεβλημένη, αυτονόητη για δημοκρατικά κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με τιμή,

οι υπογράφοντες βουλευτές

Καραμέρος Γιώργος, Κεδίκογλου Συμεών Μαμουλάκης Χάρης

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης