Τελευταία Νέα
Speculator

Κατάντια… όταν φθάνεις να διαφημίζεις έργα 19,52 εκατ ευρώ – Πόσο θα ξεπέσει ο Ελλάκτωρ;

Κατάντια… όταν φθάνεις να διαφημίζεις έργα 19,52 εκατ ευρώ – Πόσο θα ξεπέσει ο Ελλάκτωρ;
H άλλοτε κραταιά εταιρία ο Ελλάκτωρ…έχει οδηγηθεί στην πλήρη απαξίωση με αποκλειστική ευθύνη τους τυχοδιώκτες της Reggeborgh

Έχοντας χάσει όλα τα βασικά έργα όπως της Εγνατίας Οδού ο Ελλάκτωρ ακόμη και ένα έργο προϋπολογισμού 19,52 εκατ το διαφημίζει… γιατί απλά έχει την ανάγκη να πει κάτι ακόμη και εάν είναι τελείως ασήμαντο.
Για ένα έργο λοιπόν 19,52 εκατ μαζί με την αμερικάνικη εταιρεία Environmental Chemical Corp οπότε για τον Ελλάκτωρ θα μείνουν κάτω από 11 εκατ – από ότι πληροφορούμαστε – ξεκίνησαν τα δελτία τύπου.
Για την Εγνατία οδό και πως έχασαν ένα τόσο μεγάλο έργο ούτε κουβέντα.
Όταν η κάποτε μεγάλη κατασκευαστική εταιρία καταπέφτει τόσο χαμηλά…μάλλον η κατάσταση είναι χειρότερη του αναμενόμενου.
Πρόκειται για την επιβεβαίωση της μετατροπής του Ελλάκτωρ σε μια μεσαία κατασκευαστική εταιρία που θα διεκδικεί τα ψίχουλα των υπόλοιπων.
H άλλοτε κραταιά εταιρία ο Ελλάκτωρ…έχει οδηγηθεί στην πλήρη απαξίωση με αποκλειστική ευθύνη τους τυχοδιώκτες της Reggeborgh.

Τι αναφέρει ο Ελλάκτωρ

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το διακριτικό τίτλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. (εφεξής η Εταιρεία), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι η θυγατρική της εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ υπέγραψε σύμβαση με την αμερικάνικη εταιρεία Environmental Chemical Corp. (ECC) για την ανάληψη του έργου "Κατασκευή υπόστεγων πολλαπλής χρήσης και βελτιώσεις τροχιοδρόμων στην αεροπορική βάση της Λάρισας, συνολικού ποσού 19.520.000 ευρώ, με Κύριο του Έργου το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας (NAVFAC), υπέγραψε η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, θυγατρική της Ελλάκτωρ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης