Τελευταία Νέα
Speculator

Αποκάλυψη: Τα ινστιτούτα αισθητικής εξαπατούν συστηματικά τους καταναλωτές με την άδεια του Υπ. Ανάπτυξης και την αφασία των αρχών

Αποκάλυψη: Τα ινστιτούτα αισθητικής εξαπατούν συστηματικά τους καταναλωτές με την άδεια του Υπ. Ανάπτυξης και την αφασία των αρχών
To ΥΠΑΝ επιβάλει πρόστιμα τα οποία πρέπει οι υπηρεσίες του να μας πουν αν έχουν εισπράξει (είναι αμφίβολο παρακολουθούν την είσπραξη) και οι επιτήδειοι απλά αλλάζουν όνομα και συνεχίζουν το έργο τους
Σχετικά Άρθρα
Δεν έχει τέλος η εξαπάτηση από τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα που λυμαίνονται τα ινστιτούτα αισθητικής με το Υπουργείο Ανάπτυξης να μοιράζει κατά καιρούς πρόστιμα άνευ αντικρίσματος και τα οποία είναι παντελώς άγνωστο αν εισπράττονται. Οικονομική Αστυνομία, εισαγγελικές και δικαστικές αρχές αλλά και οι φορολογικές αρχές φαίνεται όλως περιέργως να μένουν εντελώς απαθείς με τέτοιες υποθέσεις που αποτελούν καθημερινότητα.
Το ΒΝ έχει κατ επανάληψη αναφερθεί στην υπόθεση Cosmedical από το 2020. Δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα πατώντας εδώ κι εδώ.

Ειδικότερα το Υπουργείο Ανάπτυξης τον Οκτώβριο του 2020 και τον Ιούνιο του 2023 επέβαλε πρόστιμα 300.000 ευρώ και 310.000 ευρώ αντίστοιχα στην Cosmedical Μονοπρόσωπη ΙΚΕ η οποία κατά το ΓΕΜΗ είναι ουσιαστικά εταιρία φάντασμα καθώς ενώ έχει ιδρυθεί από το 2018 ουδέποτε πιστοποιήθηκε η καταβολή του μετοχικού της κεφαλαίου ενώ έχει να δημοσιεύσει οικονομικά στοιχεία από τη χρήση του 2019.
Παρ όλα αυτά το αθάνατο ελληνικό δημόσιο με τους νόμους που δεν εφαρμόζει αλλά και νόμους ανέκδοτο δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια.
Σημειώνεται ότι το 2020 είχε επιβληθεί πρόστιμο 250.000 ευρώ σε εταιρία ιδίων συμφερόντων.
Πίσω από τις εν λόγω εταιρίες βρίσκονταν ο κ. Νικόλαος Κακαρίκος που με τη σύζυγό του κ. Νατάσσα Ντάγιου επί χρόνια έκαναν φιλανθρωπικά events της Cosmedical έχοντας νομιμοποιήσει την αξιοπιστία τους με την παρουσία προβεβλημένων προσώπων όπως ο κ. Γιώργος Λιάγκας, η κα Κατερίνα Καινούργιου η κα Φαίη Σκορδά και η κα Βίκυ Χατζηβασιλείου (σύζυγος του βιομηχάνου Ακκά) που εμφανιζόταν ως ambassador της Cosmedical.
Φαίνεται όμως ότι τα πρόστιμα δεν πτοούν τους ανθρώπους που κινούνταν γύρω από την Cosmedical καθώς φαίνεται χωρίς καν να κινήσουν διαδικασίες άλλαξαν απλά το όνομα και έτσι προέκυψε το «Δερματολογικό Ιατρείο Greece» το οποίο διαφημίζει τις υπηρεσίες του μέσω του Facebook αλλά και με άλλους τρόπους ψαρέματος πελατείας έχοντας την ίδια Διεύθυνση με την Cosmedical.
laser.JPG

Δηλαδή με απλά λόγια το ΥΠΑΝ επιβάλει πρόστιμα τα οποία πρέπει οι υπηρεσίες του να μας πουν αν έχουν εισπράξει (είναι αμφίβολο παρακολουθούν την είσπραξη) και οι επιτήδειοι απλά αλλάζουν όνομα και συνεχίζουν το έργο τους λες και υπάρχει πάνω τους ένα αόρατο χέρι προστασίας.
Όπως καταγγέλλει αναγνώστρια του ΒΝ «Εξαπατήθηκα από τους εν λόγω κυρίους πληρώνοντας δήθεν πακέτο προσφοράς λέιζερ στο υποκατάστημα τους στην Θεσσαλονίκη της τάξεως των 199 ευρώ.
Σε αναζήτηση των υπηρεσιών τους ανακαλύπτω πως έχει κλείσει το ''ιατρείο'' χωρίς καμία απολύτως ενημέρωση στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης αλλά και το κεντρικό της Αθήνας (Καρόλου Ντηλ 19 και Ερμού 8 οι διευθύνσεις). Έχω την εντύπωση ότι οι εν λόγω κύριοι μετά την εξαπάτηση πελατών και κλείνοντας την εταιρία CLINIC ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΝΟΠΡΩΣΩΠΗ ΙΚΕ, ΑΦΜ:801028893συνεχίζουν την πρακτική τους υπό νέα εταιρία πλέον εν ονόματι Δερματολογικό Ιατρείο Greece. Τυχαία εμφανίστηκε φόρμα διαφήμισης τους στο Fb την οποία και συμπλήρωσα και με κάλεσαν. Πάλι η ίδια υποτιθέμενη προσφορά και διευθύνσεις των ιατρείων Καρόλου Ντηλ 19 στη Θεσσαλονίκη και Ερμού 8 στην Αθήνα».
Σημειώνεται ότι η προσφορά στη Θεσσαλονίκη γίνεται από εταιρία με την επωνυμία Θεσσαλονίκη Clinic Ιδιωτικό Δερματολογικό Ιατρείο ΜΙΚΕ την οποία αναζητήσαμε στο ΓΕΜΗ και δεν ανερεύθη.

Νίκος Καρούτζος
nakroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης