Sports

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Περίπατος των «πολιτών» στο Oλντ Τράφορντ, δύο και λίγα ήταν... (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Περίπατος των «πολιτών» στο Oλντ Τράφορντ, δύο και λίγα ήταν... (video)
Μία εντυπωσιακή Μάντσεστερ Σίτι έκανε την εμφάνισή της στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, κόντρα στην Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, η οποία εμφάνισε και πάλι σημάδια… κατάρρευσης, και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την συμπολίτισσά της με 2-0. Αρνητικό ρεκόρ γκολ για τους «κόκκινους διαβόλους» στο Όλντ Τράφορντ, νίκησε τον «κακό του δαίμονα» ο Πεπ Γκουαρδιόλα!

Όταν το ντέρμπι του Μάντσεστερ πλησιάζει, τότε κάθε προγνωστικό σταματά να υφίσταται. Η φόρμα, η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων και η προϊστορία των αναμετρήσεων, μεταφέρεται στον κάλαθο των αχρήστων και οι δύο αντίπαλοι, καλούνται από το «μηδέν» να αποδείξουν ποια είναι το… αφεντικό της πόλης.
Στην συνάντησή τους όμως, για την 11η αγωνιστική της Premier League, κάθε ένα από τα προαναφερθέντα στοιχεία επιβεβαιώθηκε.
Η Μάντσεστερ Σίτι κυριάρχησε στον απόλυτο βαθμό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέδειξε και πάλι πως «δυσκολεύεται» στα μεγάλα ματς, και το τελικό 2-0 υπέρ των «πολιτών», απλώς επιβεβαίωσε στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πως η ομάδα του δεν είναι έτοιμη για τέτοιου είδους αναμετρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο BNSports

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης