Sports

Τριπλασιάζει τις τιμές στα διαρκείας η Τσέλσι στην καινούργια εξέδρα! (video)

Τριπλασιάζει τις τιμές στα διαρκείας η Τσέλσι στην καινούργια εξέδρα! (video)
Μία απόφαση που μπορεί να προκαλέσει την δυσαρέσκεια αρκετών φίλων της, αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα η Τσέλσι τα επόμενα εικοσιτετράωρα, αναφορικά με τις τιμές, στην καινούργια, ανανεωμένη και ανακαινισμένη εξέδρα του Στάμφορντ Μπριτζ. Τριπλασιάζονται οι τιμές, που μπορούν να φτάσουν μέχρι και στις 4.000 λίρες, μετά τις καινοτομίες που έλαβαν χώρα!

Οι οπαδοί της Τσέλσι καλούνται να πληρώσουν περισσότερο από το τριπλάσιο της τρέχουσας τιμής για τα εισιτήρια διαρκείας τους, με το κόστος να φτάνει σχεδόν τις 4.000 λίρες τον επόμενο χρόνο, αφού ο σύλλογος αναβάθμισε τις εγκαταστάσεις σε μια από τις κερκίδες του Στάμφορντ Μπριτζ.

Αναλυτικότερα, η ανώτερη βαθμίδα του West Stand, η οποία έχει μετονομαστεί σε Westview, διαθέτει νέα μπαρ, καταστήματα τροφίμων και οθόνες τηλεόρασης, είναι υπερσύγχρονη, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει κάποιος να την αξιοποιήσει, είναι να πληρώσει αδρά.

Η τρέχουσα τιμή των 1.250 λιρών θα εκτοξευθεί στις 3.900 λίρες ανά θέση για ένα εισιτήριο πρώτης βαθμίδας, κάτι που είναι πιθανό να καταστήσει την Τσέλσι μία από τις πιο ακριβές ομάδες στα εισιτήρια της Premier League, και δεδομένα την πιο... ακριβή μαζί με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, πλησιάζοντας τους «κανονιέρηδες» που φημίζονται για τον τρόπο λειτουργίας τους, ως προς την «φιλοξενία» των φίλων τους.

Διαβάστε περισσότερα στο bnsports.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης