Sports

Τα μικρότερα μπάτζετ που θα απολαύσουμε στην Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα (video)

Τα μικρότερα μπάτζετ που θα απολαύσουμε στην Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα (video)

Και όμως, τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία. Το BN Sports σας ξεχωρίζει πέντε ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν στις διοργανώσεις της UEFA, έχοντας μικρότερο μπάτζετ από τον μέσο όρο των ομάδων που συμμετέχουν μαζί τους.

Και όμως, τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία.
Το BN Sports σας ξεχωρίζει πέντε ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν στις διοργανώσεις της UEFA, έχοντας μικρότερο μπάτζετ από τον μέσο όρο των ομάδων που συμμετέχουν μαζί τους.

Η προσθήκη του Europa Conference League ήταν μία τεράστια «ανάσα» στις μικρότερες ομάδες της Ευρώπης να δείξουν την πολύτιμη αξία τους και τα όσα έχουν να προσφέρουν.
Χώρες που δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη ποδοσφαιρικού στοιχείου, συστήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και επαλήθευσαν την σημασία της νεοφερμένης διοργάνωσης.

Ωστόσο, το ρητό πως «τα λεφτά δεν παίζουν ποδοσφαίρου» αποδείχθηκε ξανά.
Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση των ομίλων, έγιναν γνωστά τα ονόματα των ομάδων που θα βρίσκονται τόσο στα νοκ-άουτ των Europa League και Conference League όσο και απευθείας στους «16» της διοργάνωση.

Το BN Sports σας δίνει στο πιάτο τους συλλόγους με τα χαμηλότερα μπάτζετ που αποτελούν και την έκπληξη στις διοργανώσεις τους.
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης