Sports

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Ξόρκισε τον κακό του δαίμονα και βλέπει τετράδα!

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Ξόρκισε τον κακό του δαίμονα και βλέπει τετράδα!
Με τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πραγματοποιούν μια πειστική εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα

Όλοι έχουν τους δαίμονές τους. Ο Παναθηναϊκός τους αντικρίζει στο πρόσωπο του ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο είχε να κερδίσει 4 σερί παιχνίδια – σε όλες τις διοργανώσεις – και πιο συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο του 2020 (12/12, 2-0).
Αυτό όμως άλλαξε καθώς οι «πράσινοι» έδειξαν πείσμα και επικράτησαν εν τέλει 2-0 στη Λεωφόρο για τη 15η αγωνιστική της Super League.
Με τον τρόπο αυτό το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεπέρασε εκείνο του Ηρακλή Μεταξά στον πίνακα και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση με 23 βαθμούς!

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο έντονων ρυθμών και αρκετών μονομαχιών μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.
Τρανταχτό παράδειγμα η κίτρινη κάρτα του Σάλιακα λόγω φάουλ εις βάρος του Παλάσιος, την οποία αντίκρισε στο 6ο μόλις λεπτό!
Τα πρώτα λεπτά δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον όσον αφορά στις μεγάλες ευκαιρίες, ωστόσο η φάση που τράβηξε τα βλέμματα από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν το μαρκάρισμα του 25χρονου μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα σε βάρος ξανά του Αργεντινού εξτρέμ (24’).

Διαβάστε περισσότερα στο BNSports

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης