Sports

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 2-3: Κόκκινη κυριαρχία στο Wembley και ηχηρή πρόκριση στον τελικό του FA Cup

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 2-3: Κόκκινη κυριαρχία στο Wembley και ηχηρή πρόκριση στον τελικό του FA Cup

Μία απίστευτη Λίβερπουλ έκανε την εμφάνισή της στο Wembley απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, με τους «κόκκινους» να κυριαρχούν πλήρως απέναντι στους «πολίτες» και να επικρατούν με 3-2, παρά το γεγονός πως αγχώθηκαν στο τέλος. Το ηχηρό 3-0 στο ημίχρονο έμοιαζε εντυπωσιακό και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει σε όλες τις διοργανώσεις τον Απρίλιο, για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Μπορεί το Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ να έχει καθιερωθεί πλέον στις συνειδήσεις όλων ως το μεγαλύτερο ντέρμπι στο αγγλικό ποδόσφαιρο, μιας και μιλάμε για δύο πραγματικές ποδοσφαιρικές μηχανές, όμως στο Wembley υπήρχε μόνο… μία ομάδα.
Αυτή του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία επικράτησε με 3-1, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, και συνεχίζει σε όλες τις διοργανώσεις, για πρώτη φορά στην ιστορία της, τον Απρίλιο.
Στα διαδικαστικά της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους και πήραν προβάδισμα με την 3η κεφαλιά του Κονατέ σε 14 ημέρες, έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Άντι Ρόμπερτσον, που αντικατέστησε τον Κώστα Τσιμίκα.

Διαβάστε περισσότερα στο BNSports


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης