Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Μετά το κλείσιμο του ΧΑ – Τράπεζες, Μυτιληναίος και κατασκευές κλέβουν την παράσταση! Απίστευτες αποδόσεις

Μετά το κλείσιμο του ΧΑ – Τράπεζες, Μυτιληναίος και κατασκευές κλέβουν την παράσταση! Απίστευτες αποδόσεις
Σχετικά Άρθρα
ΑΓΟΡΑ: Εκεί που οι αναλυτές περίμεναν συνέχιση της διόρθωσης, κάτι οι εκθέσεις, κάτι το επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει, έδωσαν ώθηση σήμερα. Μάλιστα η ανοδική κίνηση είχε υψηλό τζίρο και σημαντικά υψηλότερο από εκείνο της διόρθωσης. Το πάρτι συνεχίζεται…

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Απίστευτη κίνηση πάλι σήμερα! Με βοήθειες από Morgan Stanley η κίνηση. Νέα ιστορικά υψηλά εννοείται και κλείσιμο στα 34,54 ευρώ με άνοδο 3,72%. Ενδοσυνεδριακά έγραψε και 35 ευρώ. Κάπως έτσι έφτασε να ενισχύεται 70% από την αρχή του έτους.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Νέα υψηλά από Πειραιώς και Alpha Bank. Στο +5,39% και στα 3,5220 ευρώ η Πειραιώς που ήταν και υψηλό ημέρας. Τρομερή κίνηση. Με άνοδο 3,37% και στα 6,2020 ευρώ η Εθνική, στο +1,94% η Eurobank και στα 1,6295 ευρώ και η Alpha Bank μακριά από το υψηλό ημέρας έκλεισε με άνοδο 0,78% και στα 1,6070 ευρώ. Η ΠΕΙΡ έχει άνοδο 145% μέσα στο 2023.

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Συνεχίζεται η πτώση. Στα 17,79 ευρώ με υψηλό όγκο 317 χιλ. τεμάχια και ποσοστιαίες απώλειες 1,88%.

ΟΤΕ: Έχασε τη δεύτερη θέση και είναι πλέον τρίτος σε κεφαλαιοποίηση. Στα 14,16 ευρώ και στο -1,94%. Τεράστια απογοήτευση… Στην απώλεια της δεύτερης θέσης εκτός από την πτώση της μετοχής συνέβαλε και η διαγραφή των ιδίων μετοχών.

ΕΥΔΑΠ: Σκέτη απογοήτευση και η συγκεκριμένη. Και νομίζουμε σήμερα είχε και καλό πωλητή. Τι να κάνουν και οι επενδυτές. Βλέπουν να ανεβαίνει όλο το ταμπλό και αυτή να σφυρίζει αδιάφορα. Το κόστος αναμονής είναι μεγάλο. Στα 6,80 ευρώ και στο -0,87%. Ας ελπίσουμε πως θα βρει και αυτή το δρόμο της όπως άλλες κι άλλες.

ΕΛΙΝΟΪΛ: Από τα μικρομεσαία η συγκεκριμένη ξεχώρισε σήμερα. Αδικημένη, βάσει θεμελιωδών μεγεθών και σήμερα έκανε μεγάλη κίνηση και με βελτιωμένες συναλλαγές. Στα 2,77 ευρώ και στο +15,42% με όγκο 71 χιλ. τεμάχια.

INTRAKAT: Πάνω και από τα 3 ευρώ. Τρομερή κίνηση! Στο +110% από την αρχή του έτους.

ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ: Τι ράλι είναι τούτο!! Στα 1,90 ευρώ και στο +15,85%. Στο +135% από την αρχή του έτους.

ΕΚΤΕΡ: Γράφαμε πριν λίγες συνεδριάσεις, πως η σύγκριση της δικής της αποτίμησης με αυτήν της Δομικής, την αδικεί. Από τα 20 εκατ. ευρώ τώρα είναι στα 25,7 εκατ. ευρώ αλλά και η ΔΟΜΙΚ από 25 εκατ. ευρώ πήγε στα 30 εκατ. ευρώ, άρα πάλι την αδικεί… Θα πούμε επίσης πως η διαφυγή έγινε όπως έπρεπε και θα επαναλάβουμε πως περιμένουμε βελτιωμένη κερδοφορία το 2023. Κάποιοι «ανησυχούν» γιατί δεν έχει το ανώτατο πτυχίο και δεν μπορεί να μπει σε όλους τους διαγωνισμού. Κάτι θα κάνει, μην ανησυχείτε. Στα 2,29 ευρώ και στο +15,66% με όγκο 311 χιλ. τεμάχια.

REVOIL: Ξεπέρασε τα προηγούμενα υψηλά της και έγραψε νέο υψηλό σχεδόν 16 ετών. Με υψηλό όγκο σήμερα, αφού μαζεύονταν τα κομμάτια που έβγαιναν στα 1,88 ευρώ, τιμή που είναι και τιμή κλεισίματος.

ΚΛ.ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: Θα είναι η επόμενη που θα κάνει διάσπαση; Θα πρέπει να πάει πάνω από τα 1,37 ευρώ. Με υψηλό όγκο σήμερα στο +8,62% και στα 1,26 ευρώ.

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ: Αθόρυβη κίνηση αλλά πρέπει να πάει πάνω από τα 3,60 ευρώ για να πούμε πως ξεπέρασε τα προ πανδημίας επίπεδα. Στα 3,19 ευρώ και στο +4,25%.

PROFILE: Ξανά σε νέο ιστορικό υψηλό.

ΟΛΠ (διόρθωση): Σε άλλο θέμα που είχαμε στη στήλη, γράφαμε ότι κόβει μέρισμα 31 Ιουλίου, αλλά έχει αλλάξει η ημερομηνία και η ΑΧΕ, από την οποία πήραμε τα στοιχεία δεν είχε επικαιροποιήσει. Αργότερα είναι αφού 2 Αυγούστου είναι η Γ.Σ.και συγκεκριμένα 7 Αυγούστου. 

Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr

Τα αναγραφόμενα στη στήλη είναι για την ενημέρωση των αναγνωστών και δεν πρέπει να θεωρηθούν ως πρόταση για αγορά ή πώληση μετοχών. Οι πληροφορίες συλλέγονται από αξιόπιστες πηγές αλλά δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης