Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Χρηματιστήριο: Διορθωτική κίνηση λόγω Moody’s περιμένουν οι αναλυτές – Η Jumbo στο επίκεντρο

Χρηματιστήριο: Διορθωτική κίνηση λόγω Moody’s περιμένουν οι αναλυτές – Η Jumbo στο επίκεντρο
Οι επενδυτές αναμένεται να τηρήσουν στάση αναμονής περιμένοντας τις αυριανές ανακοινώσεις από τη FED
Σχετικά Άρθρα
Το γεγονός ότι η Moody’s διατήρησε την αξιολόγησή της για την ελληνική οικονομία μία βαθμίδα κάτω από την επενδυτική, θα μπορούσε να φέρει κάποιες ρευστοποιήσεις στη σημερινή συνεδρίαση.
Σε αρνητικό άνοιγμα παραπέμπουν και τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης της Ε.Ε..
Οι επενδυτές αναμένεται να τηρήσουν στάση αναμονής περιμένοντας τις αυριανές ανακοινώσεις από τη FED.
Η μέση εκτίμηση αναφέρει πως δεν αναμένουν οι αναλυτές μείωση των επιτοκίων, αλλά κυρίως θα περιμένουν τα σχόλια για το πότε θα ξεκινήσουν οι μειώσεις.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η Jumbo καθώς διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα στο έκτακτο μέρισμα 0,60 ευρώ ανά μετοχή ή καθαρό 0,57 ευρώ που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 2,2%.

Eurobank Equities
Σήμερα, η ελληνική αγορά οδεύει προς αρνητικό άνοιγμα σε συγχρονισμό με τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης της Ε.Ε., ελλείψει ώθησης από την αξιολόγηση της Moody’s την περασμένη Παρασκευή και καθώς οι επενδυτές αναμένουν τις αυριανές αποφάσεις από τη FED.

Piraeus Securities
Μετά την ανακοίνωση της Moody’s να διατηρήσει την αξιολόγηση αμετάβλητη θα περιμέναμε ένα επιφυλακτικό άνοιγμα με επιλεκτικό ενδιαφέρον.

Optima Bank
Περιμένουμε από το Χ.Α. να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών σήμερα, με τη Jumbo να είναι στο επίκεντρο.

Beta
Οι επενδυτές θα τηρήσουν στάση αναμονής ενόψει της αυριανής ετυμηγορίας της FED. Ως εκ τούτου περιμένουμε πως η αγορά θα κινηθεί με διάθεση συσσώρευσης εστιάζοντας στα αποτελέσματα και τις προοπτικές από τις πρόσφατες ανακοινώσεις.

Κύκλος
Την Τετάρτη το βράδυ, η Federal προβαίνει σε κρίσιμες ανακοινώσεις για τα παρεμβατικά της επιτόκια, ενώ την ίδια ημέρα ανακοινώνει τα ετήσια μεγέθη της η Μοτοδυναμική και την επόμενη η Austrian Card και η Epsilon Net. Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την κίνηση του Γ.∆. στο ξεκίνημα της εβδομάδος με τη Wall Street να αναρριχάται υποβοηθούμενη από την ανοδική κίνηση της Google.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης