Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νίκος Χαλκιαδάκης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου: Βλέπουμε φως στο τούνελ

Νίκος Χαλκιαδάκης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου: Βλέπουμε φως στο τούνελ
Έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία στον νομό Ηρακλείου και οι πληρότητες είναι πάνω από 60%
Για τις επιπτώσεις που είχε το lockdown της Μυκόνου στον ρυθμό των κρατήσεων, καθώς και για την πορεία της σεζόν στη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, την Κρήτη, μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, o Νίκος Χαλκιαδάκης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου.
«Οι πληρότητες αυτή την περίοδο είναι αρκετά καλές. Βρισκόμαστε ακόμη σε πανδημία. Έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία στον νομό Ηρακλείου και οι πληρότητες είναι πάνω από 60%, εκτός από κάποια ξενοδοχεία που έχουν αποκλειστικά βρετανική αγορά, τα οποία έχουν πιο χαμηλές πληρότητες», επισημαίνει ο Νίκος Χαλκιαδάκης.
«Τέλη Ιουλίου βλέπουμε φως στο τούνελ από τη Βρετανία. Έχουμε δύο ξενοδοχεία καραντίνας στο Ηράκλειο, τα οποία είναι και τα δύο 96 δωματίων. Έχουμε ήδη βρει και τρίτο, οπότε είμαστε stand by. Υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν κάνει μεγάλες εκπτώσεις, αλλά οι τιμές διατηρούνται σε γενικές γραμμές στα επίπεδα του 2019, είμαστε στο -8% του 2019», τονίζει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης