Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ευρώπη ψηφίζουν οι Αμερικανοί για τα ταξίδια τους

Ευρώπη ψηφίζουν οι Αμερικανοί για τα ταξίδια τους
Η Ισπανία έχει μόλις 0,8 εκατ. θέσεις.
Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία αποτελούν τους κορυφαίους προορισμούς που αναζητούν οι Αμερικάνοι για ταξίδια τις φετινές γιορτές. Αυτό αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα της Mabrian για το χρονικό διάστημα από 8 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου.
“Ενώ οι αεροπορικές εταιρείες προγραμματίζουν τις πτήσεις τους χρησιμοποιώντας τις εσωτερικές τους προβλέψεις, στη Mabrian συγκρίνουμε τον συνολικό αριθμό των διαθέσιμων θέσεων με την πραγματική τρέχουσα ζήτηση των ταξιδιωτών των ΗΠΑ σε κάθε προορισμό στην Ευρώπη. Αυτό λειτουργεί εξαιρετικά για την πιθανή ζήτηση. Για παράδειγμα, κατά την περίοδο από 8 Νοεμβρίου έως 31 Ιανουαρίου, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αεροπορική χωρητικότητα 4,27 εκατ. θέσεων. Η Ισπανία έχει μόλις 0,8 εκατ. θέσεις. Παρόλα αυτά η Ισπανία καταγράφει σχεδόν 51 αναζητήσεις ανά εκατομμύριο και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ελαφρώς καλύτερο με 61”. Αυτά σχολίασε ο Carlos Cendra, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ στη Mabrian.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί και η περίπτωση της Πορτογαλίας. Παρόλο που δεν βρίσκεται στους πέντε κορυφαίους προορισμούς της κατάταξης, οι αναζητήσεις για αυτή είναι ισχυρότερες από τις γαλλικές με σχεδόν 30 ανά εκατομμύριο.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης