Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

«Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα» - Διαψεύδουν τις φήμες ΥΠΟΙΚ και Μαξίμου

«Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα» - Διαψεύδουν τις φήμες ΥΠΟΙΚ και Μαξίμου
H κυβέρνηση συνεχίζει να εργάζεται για τα προαπαιτούμενα
«Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα», υποστηρίζουν κορυφαίοι αξιωματούχοι του υπουργείου Οικονομικών αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου, διαψεύδοντας τα σενάρια περί του αντιθέτου.
Ειδικότερα, πηγές του υπουργείου Οικονομικών και του Μεγάρου Μαξίμου διαψεύδουν κατηγορηματικά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και περιγράφουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα.
Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να εργάζεται για τα προαπαιτούμενα και θεωρούν βέβαιο ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις.  
Η διάψευση αφορά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων με τους δανειστές ξεκινά τον Ιούλιο και στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθεί η περαιτέρω διευθέτηση του χρέους.
Οι πληροφορίες εκείνες ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη διαπραγμάτευση θα διεξαχθεί σε τρία στάδια και βασική προϋπόθεση για να τελεσφορήσει, είναι η εφαρμογή του Μνημονίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης