Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Στη Mellon Technologies η Πειραιώς Direct Solutions – Στα 3 εκατ. ευρώ το τίμημα

Στη Mellon Technologies η Πειραιώς Direct Solutions – Στα 3 εκατ. ευρώ το τίμημα
Το τίμημα της Συναλλαγής ανήλθε σε περίπου €3 εκατ, βασιζόμενο κυρίως στην καθαρή θέση της Πειραιώς Direct Solutions
Η Πειραιώς Financial Holdings ανακοινώνει ότι η θυγατρική της, Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. («Πειραιώς»), ολοκλήρωσε την πώληση του 100% της Πειραιώς Direct Solutions Μ.Α.Ε. (η “Εταιρεία” ή “PDS”) στην Mellon Technologies Α.Ε. («Mellon»), μέλος πολυεθνικού ομίλου, ο οποίος παρέχει τεχνολογικές λύσεις, λειτουργώντας τηλεπικοινωνιακά κέντρα, και προσφέροντας υπηρεσίες εξωτερικής ανάθεσης (η «Συναλλαγή»).
Το τίμημα της Συναλλαγής ανήλθε σε περίπου €3 εκατ, βασιζόμενο κυρίως στην καθαρή θέση της Εταιρείας και υπόκειται σε αναπροσαρμογή λόγω μεταγενέστερων μεταβολών της που έλαβαν χώρα έως και την ημερομηνία ολοκλήρωσης της Συναλλαγής.
Η Συναλλαγή περιλαμβάνει επίσης την ανανέωση της σύμβασης εξυπηρέτησης σχετικά με την παροχή δραστηριοτήτων τηλεφωνικού κέντρου από την PDS στον Όμιλο Πειραιώς.
Η Πειραιώς και η PDS παραμένουν εστιασμένες στην παροχή σύγχρονων υπηρεσιών τηλεφωνικού κέντρου προς το πελατολόγιο της Πειραιώς, επωφελούμενοι από την εκτεταμένη εμπειρία, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση της Mellon στον τομέα αυτό, βελτιστοποιώντας παράλληλα τη λειτουργική αποτελεσματικότητα της Πειραιώς. Η Grant Thornton Ελλάδος ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος και η Zeya Law Firm ως νομικός σύμβουλος της Πειραιώς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης