Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Νέος αν. CEO της Eurobank στη θέση Αθανασόπουλου ο Ιάκωβος Γιαννακλής

tags :
Νέος αν. CEO της Eurobank στη θέση Αθανασόπουλου ο Ιάκωβος Γιαννακλής
Ο κ. Γιαννακλής άρχισε την καριέρα του το 1988 στο Δίκτυο Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος
Σχετικά Άρθρα
Στη Eurobank επιστρέφει ο Ιάκωβος Γιαννακλής αναλαμβάνοντας χρέη αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου στη θέση του Ανδρέα Αθανασόπουλου.
Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι, ο κ. Γιαννακλής είχε αποχωρήσει από τη Eurobank προκειμένου να πάει στη Muscat Bank του Ομάν, προκειμένου να προωθήσει νέα προϊόντα λιανικής, και να τρέξει την αυτοματοποίηση – ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της προς τους πελάτες λιανικής.
Ο κ. Γιαννακλής άρχισε την καριέρα του το 1988 στο Δίκτυο Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος. Το 1994 εντάχθηκε στην Eurobank, αρχικά ως στέλεχος του Δικτύου Καταστημάτων, και μετέπειτα ανέλαβε διάφορες θέσεις ευθύνης στη Διοίκηση του Δικτύου. Έχει διατελέσει Επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης και Ανάπτυξης Πελατείας (2004-2009). Από το 2009 διετέλεσε Επικεφαλής Τομέα στο Δίκτυο Καταστημάτων και Επικεφαλής Τομέα Εμπορικής Ανάπτυξης Δικτύου Καταστημάτων, ενώ το 2014 ανέλαβε Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου Καταστημάτων. To 2016 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Retail Banking.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης