World Sports

Ευχάριστη εξέλιξη για την Εθνική Ανδρών του πόλο: Παραμένει στο «τιμόνι» των Ολυμπιονικών ο Θοδωρής Βλάχος

Ευχάριστη εξέλιξη για την Εθνική Ανδρών του πόλο: Παραμένει στο «τιμόνι» των Ολυμπιονικών ο Θοδωρής Βλάχος

Ευχάριστη αλλαγή δεδομένων φέρεται πως έχουμε στην υπόθεση του Θοδωρή Βλάχου, με την ΚΟΕ να αποδέχεται την παράλληλη εργασία του σε Εθνική και Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Ευχάριστα νέα προέκυψαν από το μέτωπο της υπόθεσης Θοδωρής Βλάχος-ΚΟΕ, με όλα τα δεδομένα πλέον να συγκλίνουν πως πρυτανεύει η λογική και ο Ομοσπονδιακός προπονητής θα παραμείνει τόσο στο «τιμόνι» των αργυρών Ολυμπιονικών όσο και στον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

Όπως προκύπτει από τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών η Ομοσπονδία φαίνεται πως αλλάζει τη στάση της και έτσι θα γίνει πράξη η δεδομένη επιθυμία του Βλάχου να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του στην Εθνική και να είναι ταυτοχρόνως και προπονητής του Ολυμπιακού στην Α1. Μάλιστα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο πολύπειρος κόουτς είχε εκφράσει από την πρώτη στιγμή τη θέληση του, ώστε να συμβεί κάτι τέτοιο, γεγονός που είχε φανεί και στις δηλώσεις του μετά την άφιξη της Εθνικής στην Αθήνα από το Τόκιο. Σε αυτές, είχε κάνει λόγο πως: "Θα πάρω την απόφαση, αλλά ότι και αν αποφασίσω, όποια ομάδα αφήσω θα το κάνω με μαυρισμένη καρδιά, γιατί είναι κάτι το οποίο δεν το ήθελα" 

Επιπλέον, κάτι που αξίζει να τονιστεί, είναι πως ο Ομοσπονδιακός τεχνικός αισθάνεται και ηθικά δεσμευμένος απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς η διοίκηση επένδυσε ένα μεγάλο ποσό κλείνοντας τους παίχτες που είχε ζητήσει.

Συνεπώς, όπως όλα δείχνουν μπαίνει τέλος σε αυτό το «σίριαλ» και βεβαίως πρόκειται για μια απόφαση απόλυτα εναρμονισμένη με τη κοινή λογική. Πάντως, μέχρι τη χρονική στιγμή που γράφτηκαν αυτές τις γραμμές δεν προκύπτει ούτε από την πλευρά της ΚΟΕ, αλλά ούτε κι από εκείνη του Ομοσπονδιακού τεχνικού πως υπάρχει οριστική συμφωνία. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως πλέον οι δυο πλευρές είναι ολοένα και πιο κοντά και άπαντες εύχονται να οριστικοποιηθεί η ιδανικότερη από όλες τις πλευρές απόφαση για το καλό του ελληνικού πόλο. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης