World Sports

Ευρωπαϊκό βόλεϊ γυναικών: Βγάζει αντίδραση η Εθνική κόντρα στην ποιοτική Πολωνία!

Ευρωπαϊκό βόλεϊ γυναικών: Βγάζει αντίδραση η Εθνική κόντρα στην ποιοτική Πολωνία!

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει απόψε (20:30, ΕΡΤ3) την Πολωνία σε μία ακόμη δύσκολη αποστολή, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήμα.

Να βγάλει αντίδραση -μετά την ήττα από τη Βουλγαρία στην πρεμιέρα- θα ψάξει η Εθνική μας ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει απόψε στις 20.30 (ΕΡΤ-3) την Πολωνία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι «γαλανόλευκες» -όπως τόνισε στο «BN Sports» η Πέννυ Ρόγκα- πρέπει να αφήσουν πίσω το άγχος τους, να απολαύσουν τη διοργάνωση και να εφαρμόσουν όλα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Τέταρτη στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό η Πολωνία μπορεί να ταξίδεψε στη Φιλιππούπολη χωρίς τις Βόλοζ και Κακολέφσκα, αλλά έχει έρθει με μία εξαιρετική και πανύψηλη ομάδα που έχει ως στόχο να βρεθεί στα μετάλλια.

«Η Πολωνία είναι μια ακόμη σπουδαία ομάδα η οποία βρίσκεται κάποια βήματα πιο μπροστά από εμάς. Είναι ένα πανύψηλο σύνολο με πολύ έμπειρες αθλήτριες και μία ακόμη πρόκληση για τη δική μας ομάδα που πρέπει να συνεχίσει να μεγαλώνει και να παίζει με τέτοιου επιπέδου αντιπάλους. Θα πω για μια ακόμη φορά ότι κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία, δουλέψαμε πάρα πολύ, τα 9 φιλικά μας βοήθησαν, αλλά σίγουρα στα επίσημα ματς μετράνε κι άλλα πράγματα και φυσικά ο αντίπαλος που έχεις απέναντι σου», σχολίασε ο Γκιγιέρμο Ναράνχο κι όταν τον ρωτήσαμε τι περιμένει αύριο από την ομάδα του τόνισε:

«Θέλω πρώτα απ' όλα να δω μια αντίδραση μέσα στο γήπεδο. Σήμερα πάλι δουλέψαμε σε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία στην υποδοχή και αύριο περιμένω να έχουμε καλύτερη εικόνα τόσο στο σερβίς όσο και στην υποδοχή. Αν το κάνουμε τότε θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Πόσο ανταγωνιστικό; Θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Αν υπάρχει μία αθλήτρια στην Εθνική που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλη την Πολωνία, αυτή είναι η Όλγα Στράντζαλη η οποία φέτος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με την Κέμικ Πολίς (ενώ έχει ήδη τρεις σεζόν στο πολωνικό πρωτάθλημα).

«Κατά τη γνώμη μου η Πολωνία είναι στα ίδια επίπεδα αν όχι καλύτερη από τη Βουλγαρία με αθλήτριες που παίζουν στα κορυφαία πρωταθλήματα. Κι αυτό που θέλουμε εμείς κόντρα σε μια τέτοια ομάδα είναι να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Η χθεσινή εμφάνιση κόντρα στη Βουλγαρία δεν ήταν αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων μας και θέλουμε να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης