World Sports

Πόλο: Βατή κλήρωση για τον Ολυμπιακό στο Champions League – στόχος ο τίτλος για τους Πειραιώτες!

Πόλο: Βατή κλήρωση για τον Ολυμπιακό στο Champions League – στόχος ο τίτλος για τους Πειραιώτες!

Θετικά αντιμετωπίστηκε στις τάξεις του Ολυμπιακού η κλήρωση για το Champions League του πόλο, με τους Πειραιώτες να βρίσκουν στον δρόμο τους τη Νόβι Μπέογκραντ, την Μπαρτσελονέτα και τη Φερεντσβάρος, στοχεύοντας στην… κορυφή της διοργάνωσης.

Βατή χαρακτηρίζεται η κλήρωση που είχε ο Ολυμπιακός στην κλήρωση των ομίλων για το Champions League υδατοσφαίρισης της περιόδου 2021/22. Οι Πειραιώτες, που διαθέτουν ένα πανίσχυρο ρόστερ και στοχεύουν στην κατάκτηση του τίτλου, είναι στον πρώτο όμιλο μαζί με τη σερβική Νόβι Μπέογκραντ του Άγγελου Βλαχόπουλου, η οποία ως οικοδέσποινα έχει εξασφαλισμένη θέση στο Final 8, κάτι που σημαίνει ότι από το γκρουπ αυτό θα δοθούν τρία εισιτήρια για την τελική φάση.

Στο δρόμο των «ερυθρόλευκων» είναι επίσης η Μπαρτσελονέτα, η Φερεντσβάρος, η Ραντσνίτσκι και η Ντιναμό Τιφλίδας, ενώ θα ενταχθούν και δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η κλήρωση των ομίλων για την σεζόν 2021/22:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Νικήτρια προκριματικών Α, Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ), Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία), Νικήτρια προκριματικών Δ, Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (Σερβία)

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: 
Προ Ρέκο (Ιταλία), Ανόβερο (Γερμανία), Νικήτρια προκριματικών Β, Νικήτρια προκριματικών Γ, Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία)

 


 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης