Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Νέο πακέτο με το 3,88% της ΓΕΚ Τέρνα - Ο Γ. Περιστέρης αγόρασε, η Reggeborgh πούλησε

Νέο πακέτο με το 3,88% της ΓΕΚ Τέρνα - Ο Γ. Περιστέρης αγόρασε, η Reggeborgh πούλησε
Η στρατηγική της αποεπένδυσης της Reggeborgh από τον όμιλο της ΓΕΚ Τέρνα συνεχίζεται, με τον βασικό μέτοχο Γιώργο Περιστέρη να αποκτά το πακέτο του 3,88% του ομίλου
Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζονται οι μετοχικές αλλαγές στον όμιλο ΓΕΚ Τέρνα, καθώς λίγο μετά τις 15:00 σήμερα, 8 Μαρτίου 2021, διακινήθηκε πακέτο 4 εκατ. μετοχών στην τιμή των 11,20 ευρώ, δηλαδή με premium 16% σε σχέση με την τρέχουσα τιμή.
Η αξία του πακέτου ήταν 44,99 εκατ. ευρώ.
Η στρατηγική της αποεπένδυσης της Reggeborgh από τον όμιλο της ΓΕΚ Τέρνα συνεχίζεται, με τον βασικό μέτοχο Γιώργο Περιστέρη να αποκτά το πακέτο του 3,88% του ομίλου.

Μετοχικές αλλαγές

Το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν κι άλλα πακέτα ώστε ο Γ. Περιστέρης θα έχει αποκτήσει επιπλέον 15% με 16% της ΓΕΚ Τέρνα, η Μαριάννα Λάτση περίπου 7,5% και ένα ποσοστό της τάξεως του 5% μπορεί να το αποκτήσει είτε η Motor Oil είτε άλλος επενδυτής.

Η στρατηγική επιλογή Περιστέρη

Ο Γιώργος Περιστέρης αναλαμβάνει ένα τεράστιο οικονομικό βάρος αλλά είναι διατεθειμένος να το πράξει γιατί πιστεύει στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και στην ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.
Με την στάση του επιβεβαιώνει απόλυτα την εμπιστοσύνη του στον όμιλο που έχει σήμερα συνολική κεφαλαιοποίηση 2,5 δισεκ. ευρώ με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ 980 εκατ και η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή 1,5 δισεκ. ευρώ.
Η στρατηγική επιλογή Περιστέρη αποτελεί μια αδιαμφισβήτητη ψήφο εμπιστοσύνης στην εταιρία του.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης