Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Παρουσιάστηκε στην Ελλάδα η επενδυτική πλατφόρμα FXCM Hellas που διαθέτει 150.000 πελάτες σε 150 χώρες

tags :
Παρουσιάστηκε στην Ελλάδα η επενδυτική πλατφόρμα FXCM Hellas που διαθέτει 150.000 πελάτες σε 150 χώρες
Η διοίκηση της FXMC Hellas που παρουσίασε την επενδυτική της πλατφόρμα για πρώτη φορά και στην Ελλάδα τόνισε ότι ο χρυσός μπορεί να διασπάσει και το επίπεδο των 1.300 δολαρίων ανά ουγγιά ενώ για το ευρώ προέβη στην εκτίμηση ότι θα συνεχίσει να ενισχύεται μέχρι και το επίπεδο του 1,38 δολάρια.

Η FXCM Hellas (www.fxcm.gr), μέλος της FXCM Holdings, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στο χώρο των επενδύσεων μέσω διαδικτύου σε συνάλλαγμα, χρηματιστηριακούς δείκτες, πετρέλαιο και μέταλλα με τη μορφή CFDs, ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες τη λειτουργία της εισάγοντας καινοτομίες στην εγχώρια αγορά του on line trading.
H σημαντικότερη από αυτές είναι τα αυτόματα συστήματα εκτέλεσης συναλλαγών που παρέχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην πλατφόρμα ώστε να χρεώνει χαμηλές προμήθειες στους πελάτες της. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την είσοδο της FXCM στην Ελλάδα, παρουσιάστηκαν τα χαρακτηριστικά της εταιρίας που την τοποθετούν στην πρώτη θέση στο χώρο του online trading παγκοσμίως απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη περισσότερων από 150.000 πελατών σε 150 χώρες. Ο Χάρης Κουντούρης, Διευθύνων Σύμβουλος της FXCM στην Ελλάδα, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η FXCM, η εταιρία με τη μεγαλύτερη πελατειακή βάση στο online trading παγκοσμίως, ξεκινά και επίσημα τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά. Στρατηγικός μας στόχος είναι να αποτελέσουμε την εναλλακτική πρόταση για τους επενδυτές εκείνους, που επιθυμούν να πάρουν τον έλεγχο των χρημάτων τους στα χέρια τους και να επενδύσουν σε πολύτιμα μέταλλα, συνάλλαγμα και χρηματιστηριακούς δείκτες σε μια περίοδο διευρυμένης αβεβαιότητας στον χρηματοοικονομικό κλάδο».
Οπως αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου «το κεφάλαιο με το οποίο μπορεί κανείς να επενδύσει μέσω της πλατφόρμας της FXCM ξεκινά από 2000 αμερικανικά δολάρια, γεγονός που τη φέρνει δίπλα στους ιδιώτες επενδυτές που αναζητούν εναλλακτική λύση για τα χρήματά τους. Η FXCM Hellas ελέγχεται από το FSA (Financial Services Authority) της Μεγάλης Βρετανίας και εποπτεύεται από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Μέσα στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής της εντάσσονται και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που πραγματοποιεί για όσους ενδιαφέρονται για το online trading, καθώς και η λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου υποστήριξης στην ελληνική γλώσσα 12 ώρες την ημέρα.

Ανέστης Ντόκας
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης