Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

Intracom: Ξαφνικό ''τσουνάμι'' από τον ορκωτό…

tags :
Intracom: Ξαφνικό ''τσουνάμι'' από τον ορκωτό…
H περίοδος που η Intracom μεσουρανούσε, έβγαζε μεγάλα κέρδη και έγραφε τη δική της ιστορία στο εγχώριο επιχειρείν, έχει -ως γνωστόν- παρέλθει. Αλλά τώρα, έχει να αντιμετωπίσει, πέραν των άλλων και έκτακτες καταστάσεις, τις οποίες καταγράφει και ο ορκωτός, που υπογράφει τον ισολογισμό της.

Η Intracom, στον ισολογισμό εννεαμήνου, εμφάνισε ουσιαστικά «μία από τα ίδια», την κατάσταση δηλαδή στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Τζίρος, από 212,7 εκατ. ευρώ, σε 248,7 εκατ. ευρώ και ζημίες 9,1 εκατ., από 9,8 εκατ. ευρώ στο περυσινό εννεάμηνο, με αρνητικές ελεύθερες ταμειακές ροές και πάλι, γεγονός που συνεπάγεται ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα για να επιστρέψει σε κερδοφόρο τροχιά.

Προσέξτε, όμως: Στην παρατήρηση 10, του ορκωτού, αναφέρεται ότι η εταιρεία έχασε πρωτόδικα την αγωγή από την Teledome, ύψους 41 εκατ. ευρώ. Φυσικά, η Intracom άσκησε έφεση, αλλά η Teledome, έχει ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία εκδικάζονται αύριο Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου (πηγη: sportandbusiness.gr)

Αν, λέμε αν, η εταιρεία δεχθεί και ένα τέτοιο πλήγμα, αυτό το γεγονός θα συνιστά μία πολύ άσχημη εξέλιξη, όπως ευκόλως γίνεται αντιληπτό…





Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης