Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

Τι γράφουν και εκτιμούν για την Ελλάκτωρ...

tags :
Τι γράφουν και εκτιμούν για την Ελλάκτωρ...
ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στα 3,30 από 5,20 ευρώ προηγουμένως μειώνει την τιμή-στόχο της μετοχής η Επενδυτική Τράπεζα της Eλλάδας (IBG) , σε έκθεση της με ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου στην οποία διατηρεί σύσταση «Αγορά».

H χρηματιστηριακή αναφέρει στην έκθεση της πως η αλλαγή στην τιμή-στόχο οφείλεται στους εξής παράγοντες: α) Στην αύξηση του κόστους του κεφαλαίου, εξαιτίας της ανόδου των αποδόσεων στα ελληνικά ομόλογα

β)Σε πιθανές καθυστερήσεις σε έργα υπό εξέλιξη στην Ελλάδα και στην διαχείριση απορριμμάτων, που οδηγούν σε χαμηλότερες από τις αναμενόμενες ταμειακές ροές και χαμηλότερο ρυθμό απομόχλευσης.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ(Ι): Η ΙΒG τονίζει παρά την συντηρητική της στάση, η μετοχή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ παραμένει μια από τις καλύτερες επιλογές για τους επενδυτές που θέλουν να αυξήσουν την έκθεση τους στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Στο -0,79% χθες στη τιμή των 2,5100 ευρώ και στην 23η θέση της κατάταξης των κφσεων στο ταμπλό. Με άνοδο εφέτος 17,84% έχοντας διαπραγματευτεί στο εύρος των 1,6700 με 2,6200 ευρώ[χθες]. Αποτιμάται σε 444,3 εκατ. ευρώ, κάτω από το 50% των ιδίων κεφαλαίων της.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης