Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

ΟΠΑΠ, Folli και Jumbo: Oι... εμπνεύσεις των αναλυτών της HSBC

tags :
ΟΠΑΠ, Folli και Jumbo: Oι... εμπνεύσεις των αναλυτών της HSBC
ΦΦΚΡΠ - ΜΠΕΛΑ - ΟΠΑΠ: Συστάσεις "ΑΓΟΡΑΣ" για τις μετοχές των Folli Follie, Jumbo και ΟΠΑΠ έχει δώσει η HSBC σε έκθεσή της [29 Απρ.], στην οποία βλέπει περιθώριο ανόδου άνω του 50% [από τις τιμές τους στις 29/4] και για τους τρεις τίτλους.

Οπως αναφέρει ο οίκος, οι ελληνικές καταναλωτικές μετοχές έχουν υποχωρήσει 20% το τελευταίο εξάμηνο λόγω της κλιμάκωσης της κρίσης χρέους στη χώρα.

Ωστόσο, σε λειτουργική βάση, οι ελληνικές καταναλωτικές μετοχές απολαμβάνουν μια ισχυρή περίοδο, εν μέσω έντονου discount της τάξεως του 40-50% σε σχέση με τις ευρωπαϊκές ομοειδείς εταιρίες, τονίζει ο οίκος, θεωρώντας ότι αποτελούν αγοραστική ευκαιρία.

Ειδικότερα, ο οίκος θέτει συστάσεις αγοράς και στους τρεις τίτλους (από overweight), δίνοντας τιμή-στόχο στα 36,50 ευρώ για τη Folli (περιθώριο ανόδου 53% και τώρα 33% ), στα 14 ευρώ για τη Jumbο (στο 54% το περιθώριο ανόδου και τώρα +56,3%) και στα 12,30 ευρώ για τον ΟΠΑΠ (περιθώριο 54% και τώρα 52,8%).    

Ο οίκος βλέπει περαιτέρω βελτίωση στη λειτουργική απόδοση των εταιριών, καθώς τα έχουν πάει καλά κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης ύφεσης στην Ελλάδα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης