Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Τριπλή διάκριση για την Profile Software στα WealthBriefing GCC Awards

tags :
Τριπλή διάκριση για την Profile Software στα WealthBriefing GCC Awards
Οι διακρίσεις αποτελούν επιβράβευση των ενεργειών της εταιρείας
Η Profile Software, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού για τον χρηματοοικονομικό τομέα, επιλέχθηκε ανάμεσα σε διεθνείς εταιρείες του κλάδου ως η μοναδική εταιρεία πληροφορικής και προκρίθηκε σε τρεις διακεκριμένες κατηγορίες για τα γνωστά βραβεία WealthBriefing GCC region awards.
Οι συγκεκριμένες κατηγορίες είναι “Portfolio Management,” “On-boarding” και “Innovative Client Solution” και αντικατοπτρίζουν την προσήλωση της εταιρείας στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τον κλάδο.
Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν επιβράβευση των ενεργειών της εταιρείας στην περιοχή καθώς έχει αυξήσει σημαντικά τη διείσδυση της στην αγορά της Μέσης Ανατολής με την επιλογή των συστημάτων που αναπτύσσει από καταξιωμένους οργανισμούς με διεθνή παρουσία, αλλά και αναγνώριση της ισχυρής ανταγωνιστικότητας που διαθέτουν.
Σημειώνεται επιπλέον ότι η Profile έχει διευρύνει την τοπική ομάδα της στην περιοχή τόσο με την πρόσληψη εξειδικευμένων επαγγελματιών όσο και με τη σύναψη αξιόλογων συνεργασιών, για τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της.
Το IMSplus έχει επιλεχθεί από χρηματοοικονομικούς οργανισμούς σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Σαουδική Αραβία κ.ά. ενώ για το Axia, τη νέα web-based, omni-channel πλατφόρμα για front-to-middle διαχείριση επενδύσεων υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από τις εταιρείες στην περιοχή, ως αποτέλεσμα της ευελιξίας και δυναμικής προσέγγισης που προσφέρει στις εταιρείες, ανεξαρτήτως μεγέθους, χωρίς την ανάγκη εσωτερικής IT υποδομής.
Οι πλατφόρμες της Profile εκτός από την ολοκληρωμένη προσέγγιση για την επιτυχή εκτέλεση των καθημερινών εργασιών μιας επενδυτικής εταιρείας, τράπεζας, fund manager ή family office, προσφέρουν υψηλή προστιθέμενη αξία σε ότι αφορά την αποτελεσματική διαχείριση των λειτουργιών τους, αξία που μετουσιώνεται σε επιχειρησιακή ευελιξία, ανταγωνιστική εξυπηρέτηση των πελατών, προσωποποιημένη εταιρική παρουσία και παραμετροποίηση για την κάλυψη εξειδικευμένων απαιτήσεων.
Τα βραβεία WealthBriefing GCC εξελίσσονται σημαντικά από χρόνο σε χρόνο.
Στη φετινή εκδήλωση αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερα από 300 στελέχη του τραπεζικού και επενδυτικού τομέα της περιοχής.
Κάθε χρόνο, τα βραβεία αναδεικνύουν εταιρείες, ομάδες και προσωπικότητες ξεχωρίζοντας τους κορυφαίους προμηθευτές από το διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα και τις εταιρείες συμβούλων, με κριτήρια την καινοτομία και την «αριστεία», που επέδειξαν στη διάρκεια του έτους.
Ο Stephen Harrιs CEO της ClearView Financial Media και εκδότης του WealthBriefing δήλωσε σχετικά: «Οι εταιρίες που προκρίθηκαν στην τελική φάση επιλογής για τα βραβεία, ανταγωνίζονται όλες επάξια, γι’ αυτό και θα ήθελα να τους εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια.
Τα βραβεία απονέμονται με βάση τις απαντήσεις των συμμετεχόντων σε μια σειρά συγκεκριμένων ερωτήσεων, που πρέπει να απαντηθούν με επίκεντρο την «εμπειρία» που αποκομίζει ο πελάτης, κι όχι κάποια ποσοτικά στοιχεία επιδόσεων.
Πρόκειται για ένα ουσιώδες και μοναδικό, πιστεύω, στοιχείο της όλης διαδικασίας.
Τα βραβεία θα αποδοθούν στους απόλυτα κορυφαίους στον κλάδο, κατόπιν περαιτέρω αξιολόγησης από μια ανεξάρτητη, έγκυρη και αδιάβλητη ομάδα κριτών, ώστε να αντικατοπτρίζουν πραγματικά την έννοια της «αριστείας» στο χώρο της διαχείρισης επενδύσεων.»
Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ένα gala awards dinner που θα πραγματοποιηθεί στο Mina A’Salam Hotel, στο Ντουμπάι την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Profile που διεκδικεί βραβεία στις τρείς προαναφερθείσες κατηγορίες (επιλέξτε εδώ για να δείτε περισσότερα στο site της διοργάνωσης) έχει ήδη αποσπάσει σειρά διεθνών διακρίσεων για τις λύσεις της, όπως (ενδεικτικά) το “Wealth Management Application for the Year” από τα Technology Innovator Awards και το “Best Technology Solution for Portfolio Management 2015”, από τα Hedge Funds Awards 2015.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης