Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

ΜIG: Ομόφωνη η εκλογή της Διοίκησης Α. Βγενόπουλου για 3 Χρόνια

tags :
ΜIG: Ομόφωνη η εκλογή της Διοίκησης Α. Βγενόπουλου  για 3 Χρόνια
Ηχηρό μήνυμα απέναντι στην λασπολογία ορισμένων επιχειρηματικών, πολιτικών και εκδοτικών κύκλων ότι δήθεν οι μέτοχοι της MIG είναι δυσαρεστημένοι από τη Διοίκηση του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου έδωσε σήμερα η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της MIG ψηφίζοντας όλα τα θέματα της Συνέλευσης ομόφωνα.
Συγκεκριμένα εκπροσωπήθηκε στη Γ.Σ. το 56,35% των μετοχών εκ των οποίων το 54,12% ανήκε ή εκπροσωπήθηκε δια πληρεξουσίου από τον κ. Α. Βγενόπουλο, ενώ το υπόλοιπο εκπροσωπήθηκε από πολλούς μικρομετόχους. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλα τα θέματα της Γ.Σ., συμπεριλαμβανομένης της εκλογής του υπό την ηγεσία του κ. Α. Βγενόπουλου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας για 3 χρόνια, εγκρίθηκαν ομόφωνα μέσα σε κλίμα συσπείρωσης και σύμπνοιας.
"Η MIG διαθέτει πολύ ισχυρά κεφάλαια και ρευστότητα και με την στρατηγική που ακολουθούμε θα υλοποιήσουμε το όραμά μας και θα ικανοποιήσουμε τους μετόχους μας σε μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα" τόνισε ο Πρόεδρος της MIG κ. Α. Βγενόπουλος, και συνέχισε:
"Αυτήν την περίοδο προτεραιότητες μας είναι, στο μέτρο του δυνατού, να σταθούμε δίπλα στην δοκιμαζόμενη Κοινωνία και Οικονομία και στους εργαζομένους μας και να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας".

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης