Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Marfin Egnatia Bank: Kλήρωση προγράμματος “Marfin Όφελος Παντού”

tags :
Marfin Egnatia Bank: Kλήρωση προγράμματος “Marfin Όφελος Παντού”
To πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών “Marfin Όφελος Παντού” που αφορά στους κατόχους των πιστωτικών καρτών Marfin Blue Visa και Marfin Gold Visa, χαρίζει σε 5 μεγάλους τυχερούς που θα κληρωθούν, δωροεπιταγές αξίας 1.000€, ώστε να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε συνεργαζόμενα σουπερμάρκετ.
Στην κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20/09/10, συμμετέχουν οι νέοι πελάτες, οι οποίοι θα υποβάλλουν αίτηση για πιστωτική κάρτα Marfin Blue Visa ή Marfin Gold Visa από 14/06/2010 έως 13/08/2010, θα αποκτήσουν την κάρτα και θα πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μία αγορά, οποιασδήποτε αξίας, με τη νέα εκδοθείσα κάρτα μέχρι και τις 10/09/2010.
Παράλληλα, όλοι οι υφιστάμενοι κάτοχοι καρτών Marfin Blue Visa και Marfin Gold Visa κερδίζουν πάντα στις αγορές που πραγματοποιούν με την κάρτα τους, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης αγορών “Marfin Όφελος Παντού”.

Οι κάτοχοι επιβραβεύονται εύκολα και άμεσα για τις αγορές τους, σε όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αφού τους επιστρέφεται ποσοστό της αξίας των αγορών μέσω δωροεπιταγής, ανάλογα με την κατηγορία επιχείρησης στην οποία τις πραγματοποιούν.

Συγκεκριμένα:
•    3%σε πρατήρια καυσίμων
•    2%σε super markets
•    1%σε καταστήματα ένδυσης και υπόδησης
•    0.5% σε όλες τις άλλες κατηγορίες επιχειρήσεων
Κάθε μήνα, μαζί με το λογαριασμό τους, λαμβάνουν δωροεπιταγή με το ποσό που έχουν κερδίσει το αντίστοιχο διάστημα, την οποία μπορούν να εξαργυρώσουν σε όλα τα συνεργαζόμενα  σουπερμάρκετ, σε όλη την Ελλάδα. Η συνολική επιστροφή μπορεί να φθάσει έως τα €360 το χρόνο, με μέγιστο μηνιαίο ποσό €30.

Για την απόκτηση των καρτών Marfin Blue Visa και Marfin Gold Visa, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 210 9304400 ή να επισκεφτούν οποιοδήποτε κατάστημα της MARFIN EGNATIA BANK.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης