Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Οι αποφάσεις της ΓΣ της Geniki Bank- Αλλαγές στο ΔΣ

tags :
Οι αποφάσεις της ΓΣ της Geniki Bank- Αλλαγές στο ΔΣ
Τις αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Geniki Bank, η οποία συνεδρίασε στις 28 Ιουνίου 2010, ανακοίνωσε πριν από λίγο το ΔΣ.
Ειδικότερα οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης επί των λοιπών θεμάτων της ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1)Την έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών για τη οικονομική χρήση 2009 (01.01.2009 μέχρι 31.12.2009) σε εταιρική και ενοποιημένη βάση.
2) Την απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και τη διαχείριση της εταιρικής χρήσης 2009 .
3) Την έγκριση των αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, εκτελεστικών και μη, για την εταιρική χρήση 2009, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 2 του Κ.Ν. 2190/1920 και 5 του Ν. 3061/2002 και προέγκριση τους για τη χρήση 2010.Έγκριση αποζημιώσεων μελών της Επιτροπής Ελέγχου για τη χρήση 2009 και προέγκριση αυτών για τη χρήση 2010.
4) Την επικύρωση της εκλογής των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Βernard David, Christian Celin , και Francois Turcot σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κ.κ. Jean Louis Mattei, Eric Bellaiche και Patrick Couste αντίστοιχα.
5) Την εκλογή ελεγκτών της εταιρείας ορκωτών ελεγκτών "DELOITTE Χατζηπαύλου, Σοφιανός και Καμπάνης Α.Ε." για τον τακτικό έλεγχο των Οικονομικών Καταστάσεων της Τράπεζας και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων του Ομίλου των Εταιρειών της για τη χρήση 2010 και την παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για τον καθορισμό της αμοιβής τους.
6) Την παροχή αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920 και το άρθρο 24 του Καταστατικού, σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθυντές ή Υπάλληλους της Τράπεζας να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση Εταιριών του Ομίλου που επιδιώκουν όμοιους ή συναφείς σκοπούς.
7) Την εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου με θητεία μέχρι την τακτική Γ.Σ. των Μετόχων του έτους 2014, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα σε συνεδρίασή του αμέσως μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης) ως ακολούθως :
κ. Τρύφων ΚΟΥΤΑΛΙΔΗΣ, Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος
κ. Χαράλαμπος ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος
κ. Francois TURCOT, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
κ. Emmanuel MARTIN, Εντεταλμένος Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
κ. Δημήτριος ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, Εντεταλμένος Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
κ. Jean-Didier REIGNER, μη εκτελεστικό μέλος
κ. Bernard DAVID μη εκτελεστικό μέλος
κ. Christian CELIN μη εκτελεστικό μέλος
κ. Αλέξιος ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ , μη εκτελεστικό μέλος
κ. Χρήστος ΑΚΚΑΣ, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
κ. Γεώργιος ΚΟΡΑΚΗΣ, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
8) Ορισμός των μελών της Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008: οι κ.κ. Χρήστος Ακκάς, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. -Πρόεδρος, Αλέξιος Αδαμόπουλος, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.- μέλος , Γεώργιος Κοράκης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. Μέλος .

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης