Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Geniki Bank: Μεγάλη συμμετοχή του προσωπικού στην Εβδομάδα Δέσμευσης Πολιτών 2010

tags :
Geniki Bank: Μεγάλη συμμετοχή του προσωπικού στην Εβδομάδα Δέσμευσης Πολιτών 2010
Οι υπάλληλοι του GENIKI Bank, μέλος του Ομίλου της Société Générale, κινητοποιήθηκαν και φέτος και  συμμετείχαν ενεργά στην Εβδομάδα Δέσμευσης Πολιτών που διοργανώθηκε την εβδομάδα 10 – 18 Ιουνίου 2010.
Πρόκειται για ένα θεσμό που λειτουργεί τα τελευταία τρία χρόνια στον Όμιλο της Société Générale και σκοπό έχει την ενίσχυση οργανισμών που παρέχουν κοινωνικό έργο και την κινητοποίηση των εργαζομένων όλου του Ομίλου για την υποστήριξη του έργου αυτού.

Η GENIKI Bank με την συμμετοχή όλων των υπάλληλων της συνεχίζει έμπρακτα την προσφορά της στους συμπολίτες μας και ειδικότερα στα παιδιά, τα οποία αποτελούν προτεραιότητα στις ενέργειες  εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διεξάγει. Στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης της Εβδομάδας Δέσμευσης Πολιτών και με στόχο την αντιμετώπιση του αναλφαβητισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού των παιδιών μειονοτήτων που ζουν στην χώρα μας, η GENIKI Bank ενίσχυσε οικονομικά την Κοινωνική και Εκπαιδευτική Δράση καταθέτοντας ένα χρηματικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό που διαθέτει στην GENIKI Bank. Παράλληλα, χάρη στην ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση των υπαλλήλων της GENIKI Bank συγκεντρώθηκαν σχολικά είδη, ρούχα, βιβλία και παιχνίδια τα οποία προσέφεραν στον οργανισμό για να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών, ενώ μία ομάδα υπαλλήλων προσέφεραν εθελοντική εργασία βοηθώντας τα παιδιά στην ανάγνωση και την αριθμητική και παίζοντας δημιουργικά μαζί τους.

Η GENIKI Bank παρακινεί όποιον επιθυμεί να συμμετέχει έμπρακτα στην προσπάθεια της Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Δράσης είτε μέσω κατάθεσης χρηματικού ποσού στον λογαριασμό 9800614549-3 που διαθέτει ο οργανισμός στην GENIKI Bank είτε προσφέροντας εθελοντική εργασία βοηθώντας τα παιδιά με τα μαθήματά τους και με την δημιουργική τους απασχόληση.

Η προσφορά των υπαλλήλων της GENIKI Bank  στους συνανθρώπους μας συνεχίστηκε και με την Εθελοντική Αιμοδοσία η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, στο κτίριο της Διοίκησης.

Η GENIKI Bank συγχαίρει τους υπαλλήλους της που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις ενέργειες που διοργανώθηκαν και δεσμεύεται στην συνέχιση των ενεργειών της για την ενίσχυση του πνεύματος εθελοντισμού και αλληλεγγύης!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης