Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνεχίζεται το αιματοκύλισμα στην Ανατολική Ουκρανία - Σφοδρές ανταλλαγές πυρών στο Ντονέτσκ

Συνεχίζεται το αιματοκύλισμα στην Ανατολική Ουκρανία - Σφοδρές ανταλλαγές πυρών στο Ντονέτσκ
Νωρίτερα, περιοχές στα προάστια του Ντονέτσκ βομβαρδίστηκαν από πυροβολικό
Δεν έχει τέλος το λουτρό αίματος στην Ανατολική Ουκρανία, καθώς νέες σφοδρές ανταλλαγές πυρών ξέσπασαν σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της πόλης Ντονέτσκ.
Υπενθυμίζεται ότι εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε αιματηρή επίθεση με ρουκέτες σε οχηματοπομπή από λεωφορεία με πρόσφυγες στην πόλη Λουγκάνσκ της Ανατολικής Ουκρανίας.
Σημειώνεται ότι ητο Ντονέτσκ αποτελεί προπύργιο των φίλα προσκείμενων στη Μόσχα αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία.
Σύμφωνα με το Reuters, το τελευταίο αιματηρό επεισόδιο έλαβε χώρα όταν πέντε ως έξι ένοπλοι κρυμμένοι πίσω από αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης ενός εμπορικού κέντρου επιτέθηκαν ξαφνικά πυροβολώντας εναντίον μιας άλλης ομάδας ανθρώπων.
Εντωμεταξύ επικρατεί χάρος στην πόλη με τους κατοίκους του Ντονέτσκ να εγκαταλείπουν την περιοχή κοντά στο αρχηγείο των φιλορώσων αποσχιστών ανταρτών, μετά από εκτεταμένο βομβαρδισμό της από τις ουκρανικές δυνάμεις.
Όπως μεταδίδει το Reuters, οχήματα που μεταφέρουν ένοπλους φιλορώσους αυτονομιστές τρέχουν ιλιγγιωδώς εντός του Ντονέτσκ, παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες, ενώ τα καταστήματα έκλεισαν νωρίτερα, λόγω των βομβρδισμών, αναφέρει το πρακτορείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης