Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Η κυβέρνηση αγωνίζεται για να βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο - Ο Χαρδούβελης χαίρει της εμπιστοσύνης του Σαμαρά

Λοβέρδος: Η κυβέρνηση αγωνίζεται για να βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο - Ο Χαρδούβελης χαίρει της εμπιστοσύνης του Σαμαρά
H Ελλάδα βρίσκεται σε ένα κράμα καλού και κακού, παραδέχθηκε ο υπουργός Παιδείας
(upd6)Η κυβέρνηση αγωνίζεται για να βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο, δεσμεύθηκε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος.
"Πράγματι, τα δύο τρίτα της ελληνικής κοινωνίας μαστίζονται από τη φτώχεια. Πράγματι η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα κράμα καλού και κακού, αλλά η κυβέρνηση αγωνίζεται για να βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο για να ανακτηθούν θέματα λαϊκής κυριαρχίας" σημείωσε ο κ. Λοβέρδος, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό Star και την εκπομπή Στον Ενικό.
"Εάν η κυβέρνηση τα καταφέρει στα τέλη του 2014 να έρθει και το τέλος της τρόικας, το έργο μας θα εκτιμηθεί", σημείωσε επίσης.
Ταυτόχρονα, δεσμεύθηκε πως αυτή η κυβέρνηση είναι ενιαία και λειτουργεί ενιαία, παρά τις όποιες διαφωνίες που κατά καιρούς διατυπώνονται.
Ερωτηθείς για την πορεία των διαβουλεύσεων της κυβέρνησης με την τρόικα, ο υπουργός Εργασίας επισήμανε πως η διαπραγμάτευση δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς ακόμη συνεχίζεται, προσθέτοντας πως "Προσδοκούμε πως αυτή θα είναι η τελευταία επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα".
Κληθείς να σχολιάσει την αμφισβήτηση που δέχεται ο υπουργός Οικονομικών ο κ. Εργασίας τόνισε πως "Ο Γκίκας Χαρδούβελης είναι ο κρισιμότερος υπουργός της κυβέρνησης και χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά. Η στάση της κυβέρνησης είναι ενιαία".
Η χώρα έχει δημοκρατία, διεμήνυσε ο υπουργός Παιδείας και χαρακτήρισε επίκαιρο το σύνθημα του Πολυτεχνείου "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία".
"Δίνουμε αγώνα για την έξοδο από το μνημόνιο", επανέλαβε ο κ. Λοβέρδος.
"Ως υπουργός Παιδείας, πρώτο μου μέλημα είναι να λειτουργούν σωστά τα σχολεία, χωρίς ελλείψεις και κενά", τόνισε στη συνέχεια ο κ. Λοβέρδος για να προσθέσει πως θα κάνει χρήση κάθε εφικτού μέτρου προς την κατεύθυνση αυτή.

(Πρώτη ενημέρωση: Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014, ώρα 23:53)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης