Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Η πρόταση Παραιτηθείτε δεν είναι συμβατή με το συμφέρον της χώρας για σταθερή κυβέρνηση

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Η πρόταση Παραιτηθείτε δεν είναι συμβατή με το συμφέρον της χώρας για σταθερή κυβέρνηση
Το να ζητά κάποιος μέσα σε 9 μήνες παραίτηση της κυβέρνησης δεν είναι προς όφελος της πατρίδας είπε ο κ.Φάμελλος
Την θέση ότι η πρόταση που διατυπώνει η σημερινή αντικυβερνητική διαδήλωση Παραιτηθείτε δεν είναι συμβατή με το συμφέρον της χώρας για σταθερή κυβέρνηση διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος.
«Ο τόπος χρειάζεται σταθερότητα, εφαρμογή του προγράμματός μας.
Το να ζητά κάποιος παραίτηση μέσα σε 9 μήνες της Κυβέρνηση δεν είναι προς όφελος για την πατρίδα» υπογράμμισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Φάμελλος.
Όσον αφορά το θέμα της αλλαγής του εκλογικού νόμου και της συνταγματικής αναθεώρησης ο κ.Φάμελλος τάχθηκε «υπέρ των δημοψηφισμάτων, αλλά αφού εξαντληθεί η συζήτηση στην Βουλή και τους φορείς και μόνον εφόσον υπάρξουν επίδικα θέματα», χαρακτηρίζοντας «απίθανη την περίπτωση να γίνει δημοψήφισμα τον Σεπτέμβριο καθώς δεν υπάρχει ικανός χρόνος».
Ερωτηθείς σχετικά με την συνταγματική αναθεώρηση και τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να εκφράσει γνώμη.
«Πρώτιστα θέματα είναι η ενίσχυση των πολιτών στην διακυβέρνηση της χώρας, το εκλογικό σύστημα,  η αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών και άλλα κρίσιμα ζητήματα» είπε ο κ.Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης