Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταμάτης (ΝΔ): Η υπόθεση της Novartis δεν στέκεται – Δεν είναι σοβαροί οι προστατευόμενοι μάρτυρες

Σταμάτης (ΝΔ): Η υπόθεση της Novartis δεν στέκεται – Δεν είναι σοβαροί οι προστατευόμενοι μάρτυρες
Η δικογραφία περιλαμβάνει εκτιμήσεις των μαρτύρων υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την εκτίμηση πως η υπόθεση της Novartis δεν στέκεται διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δ. Σταμάτης, ο οποίος υποστήριξε πως δεν είναι σοβαροί οι προστατευόμενοι μάρτυρες.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σταμάτης υπογράμμισε πως «εάν οι μαρτυρίες δεν συνοδεύονται από κάποιον μάρτυρα επώνυμο, δεν λαμβάνονται υπόψη από το δικαστήριο».
«Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στην υπόθεση της Novartis και ο πρώτος μάρτυρας εμφανίστηκε 10 μήνες αργότερα.
Πώς ο Τσίπρας ήξερε την ανάμειξη πολιτικών προσώπων;
Πρώτα έστησε την υπόθεση και στη συνέχεια βρήκε τους μάρτυρες» υπογράμμισε ο κ.Σταμάτης, επισημαίνοντας πως στη δικογραφία περιλαμβάνονται εκτιμήσεις των μαρτύρων.
«Σε κάθε νέα κατάθεση οι μάρτυρες πρόσθεταν ονόματα» υποστήριξε ο κ.Σταμάτης, τονίζοντας ότι «παύει να υπάρχει το απόρρητο των καταθέσεων των μαρτύρων μετά τη δήλωση Πολάκη ότι είναι πρώην εργαζόμενοι της Novartis».
Όσον αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο κ.Σταμάτης είπε ότι οι Σκοπιανοί ζητούν τον όρο «Μακεδονία» για να φτιάξουν έθνος, συντηρώντας τον αλυτρωτισμό.
«Δεν υπάρχει προηγούμενο στον κόσμο να διαπραγματεύονται πρωθυπουργοί για το θέμα της ονομασίας» είπε ο κ.Σταμάτης, ο οποίος ερωτηθείς για τη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία της ΠΓΔΜ, υπογράμμισε ότι ο ίδιος κατά το παρελθόν είχε παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα ακριβώς γιατί διαφωνούσε.
«Θέλω να πιστεύω ότι εμάς δεν θα μας επηρεάσει άμεσα όλη αυτή η διαδικασία, διότι η Ελλάδα είναι μια περιοχή όασης σε μια περιοχή πάρα πολύ ταραγμένη.
Πιθανότατα όμως θα υπάρξει αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια» τόνισε ο κ.Σταμάτης, ο οποίος επιτέθηκε στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, λέγοντας ότι κινείται σε ιδεοληπτικό πλαίσιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης