Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιρώνης (αν. υπ Αγροτικής Ανάπτυξης): Η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους είναι επιβεβλημένη

Τσιρώνης (αν. υπ Αγροτικής Ανάπτυξης): Η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους είναι επιβεβλημένη
Ο Αντώνης Σαμαράς προσυπέγραψε το "Μακεδονία" σκέτο, όταν προσυπέγραψε τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας χωρίς καμιά προϋπόθεση
«Όχι μόνο εφικτή αλλά και επιβεβλημένη είναι η ελάφρυνση του χρέους» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης.
Σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ υποστήριξε πως «κανένας δεν θέλει αυτή τη στιγμή που οι θεσμοί λένε επιτέλους ότι η Ελλάδα αξίζει μια θέση στην ευρωζώνη και αξίζει μια θέση στο ευρώ, κανείς δεν θέλει την Ελλάδα να είναι με το μαχαίρι στο λαιμό στο θέμα του χρέους».
Τόνισε ακόμη ότι «δεν είναι μόνο τα μνημόνια πρόβλημα καθώς τα μνημόνια ήταν το αποτέλεσμα το ότι η Ελλάδα ήταν ξέφραγο αμπέλι και φάνηκε στο φάρμακο, γι΄ αυτό και η μάχη είναι να εξυγιανθεί η χώρα, να μην χάσουμε ούτε ένα ευρώ στον παρασιτισμό».
Αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis είπε πως «πρόκειται για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους σε όλο τον πλανήτη», για την οποία, στην Ελλάδα, δεν ζήτησαν συγγνώμη αυτοί που έχουν την πολιτική ευθύνη. «Άρχισαν να λένε για σκευωρίες, αν εμπλέκονται ή δεν εμπλέκονται, κάτι που δεν ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό. Σημασία έχει ότι το πάρτι γινόταν» τόνισε.
Αναφερόμενος στο Μακεδονικό, κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι προσυπέγραψε το "Μακεδονία" σκέτο, όταν προσυπέγραψε τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας χωρίς καμιά προϋπόθεση ονόματος, με συνταγματικό όνομα αυτής της περιοχής ως Δημοκρατία της Μακεδονίας». 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης