Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Χωρίς τραπεζικές μετοχές οι κορυφαίες επιλογές της Euroxx – Οι καταλύτες για το ΧΑ το 2019

tags :
Χωρίς τραπεζικές μετοχές οι κορυφαίες επιλογές της Euroxx – Οι καταλύτες για το ΧΑ το 2019
Πέντε μετοχές από την υψηλή κεφαλαιοποίηση του ΧΑ εντάσσει η Euroxx στις κορυφαίες της επιλογές για το 2019
Μετοχές με καλή ρευστότητα, της υψηλής κεφαλαιοποίησης με καλά θεμελιώδη, ελκυστική αποτίμηση και με σταθερές επιστροφές στους επενδυτές αλλά και με ισχυρό momentum επιλέγει ως κορυφαίες επιλογές η Euroxx.
Σύμφωνα με την στρατηγική της για το 2019 οι κορυφαίες επιλογές περιλαμβάνουν τις μετοχές των ΟΤΕ, Jumbo, Τέρνα Ενεργειακή και Μυτιληναίος με βάση τα παραπάνω κριτήρια.
Τώρα επιλέγει και μεσαίες εταιρείες με σημαντικές προοπτικές λόγω αναδιάρθρωσης όπως την Ελλάκτωρ.
Αναφορικά με τις τράπεζες να και παραμένει θετική μακροπρόθεσμα για τον κλάδο, δεν επιλέγει να έχει κάποια τραπεζική μετοχή μεταξύ των κορυφαίων επιλογών λόγω των βραχυπρόθεσμων προκλήσεων και αβεβαιοτήτων.
Για την Ελλάκτωρ δίνει τιμή στόχο τα 2,9 ευρώ, για τη Jumbo τα 19,60 ευρώ, για την Μυτιληναίος τα 13,40 ευρώ, για τον ΟΤΕ τα 13,50 ευρώ και για την Τέρνα Ενεργειακή τα 7,20 ευρώ.
Βασικοί καταλύτες που θα καθορίσουν την πορεία του ΧΑ και τις οικονομίας το 2019 για τη χρηματιστηριακή είναι η συνέχιση της οικονομικής ανάπτυξης στη μετά μνημόνιο εποχή, η επιστροφή με διάρκεια της χώρας στις διεθνείς αγορές με έκδοση ομολόγων, η μάχη των ελληνικών τραπεζών με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και η πολιτική σταθερότητα όπως και ο χρόνος αλλά και το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης