Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Π. Γερουλάνος δηλώνει βέβαιος ότι θα είναι στον β' γύρο για το δήμο της Αθήνας

tags :
Ο Π. Γερουλάνος δηλώνει βέβαιος ότι θα είναι στον β' γύρο για το δήμο της Αθήνας
Ο Π. Γερουλάνος δηλώνει βέβαιος ότι θα είναι στον β' γύρο
Τη βεβαιότητά του ότι θα είναι στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα news247.gr.
«Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος στον β' γύρο, επιδίωξή μας είναι να συσπειρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες Αθηναίες και Αθηναίους στο πλευρό μας. Αυτές οι δημοτικές εκλογές είναι πολύ κρίσιμες για την πόλη μας», πρόσθεσε.
Ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε ότι η υποψηφιότητα του «και η παράταξή μας είναι ξεκάθαρα ανεξάρτητες. Δεν προκύψαμε μετά από εσωκομματική συναλλαγή, όπως έγινε στη ΝΔ με τον κ. Πατούλη και τον κ. Μπακογιάννη, ούτε πήραμε κομματικό χρίσμα όπως ο κ. Ηλιόπουλος». Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή και τον υποψήφιο της, ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι θα είναι αποτυχία του πολιτικού συστήματος συνολικά αλλά και προσωπική του «να μπει ο εκπρόσωπος της εγκληματικής αυτής οργάνωσης στον δεύτερο γύρο. Δεν χαρίζουμε κανέναν Αθηναίο στη ναζιστική και εγκληματική αυτή οργάνωση», είπε.
Στον συνυποψήφιό του Κώστα Μπακογιάννη καταλόγισε ότι «σχεδόν ιδεοληπτικά, προτείνει ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και της ασφάλειας ενώ θέλει και το κλείσιμο του Πολυτεχνείου. Αυτή είναι η διαφορά μας. Εμείς δεν λέμε "ό,τι δε δουλεύει το κλείνουμε", εμείς λέμε "είμαστε εδώ να διορθώσουμε ότι δεν δουλεύει"» υπογράμμισε.
«Επίσης, εν αντιθέσει με τον κ. Μπακογιάννη, εμείς προτείνουμε να δοθεί βάρος σε περιοχές της Αθήνας που είναι υποβαθμισμένες.
Δεν μας ενδιαφέρουν τα έργα βιτρίνας, αλλά τα έργα ουσίας και βελτίωσης της καθημερινότητας των Αθηναίων.
Μια ακόμα βασική ένσταση που έχω στον τρόπο που πολιτεύεται ο κ. Μπακογιάννης είναι το ότι στο ψηφοδέλτιό του έχει συμπεριλάβει έξι υποψηφίους της ομάδας Κακλαμάνη, της ομάδας δηλαδή που χρεοκόπησε την Αθήνα» πρόσθεσε.
Σ' ότι αφορά την πόλη, είπε ότι η αίσθηση εγκατάλειψης, η ανασφάλεια που απορρέει από την εγκατάλειψη και η μη ανταπόκριση του δήμου σε προβλήματα καθημερινότητας, είναι τα τρία βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι κάτοικοι της Αθήνας.
Τέλος, χαρακτήρισε εξαιρετικά αποτελεσματικό τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, αναφερόμενος στο έργο του και στη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης