Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H Mazda δίνει ώθηση στη δημιουργικότητα της μηχανικής, χρησιμοποιώντας εργαλεία της Siemens

tags :
H Mazda δίνει ώθηση στη δημιουργικότητα της μηχανικής, χρησιμοποιώντας εργαλεία της Siemens
H Mazda δίνει ώθηση στη δημιουργικότητα της μηχανικής, χρησιμοποιώντας εργαλεία της Siemens για αυτοματοποιημένη σχεδίαση βασισμένη σε μοντέλα
Η Siemens ανακοίνωσε ότι η Mazda Motor Corporation υιοθέτησε τη σουίτα λογισμικού Capital™ από την Mentor, μια επιχείρηση της Siemens, για να βοηθήσει στη μεγιστοποίηση της καινοτομίας στο σχεδιασμό των ηλεκτρολογικών συστημάτων στα αυτοκίνητα επόμενης γενιάς.
Αναγνωρισμένη παγκοσμίως για το επιτυχημένο λανσάρισμα αμέτρητων καινοτόμων τεχνολογιών, η Mazda χρησιμοποιεί τη σουίτα  Capital για την αυτοματοποιημένη σχεδίαση βασισμένη σε μοντέλα, για τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα όλης της πλατφόρμας του οχήματος.
Η σουίτα αυτοματοποιημένης σχεδίασης του Capital βοηθά τις ομάδες σχεδιασμού αυτοκινήτων της Mazda να διαχειριστούν την πολυπλοκότητα και τις αλλαγές σε ολόκληρη την πλατφόρμα του οχήματος, ελαχιστοποιώντας τα λάθη και μειώνοντας τα κόστη.
Η ανάπτυξη ασφαλών και αποδοτικών ηλεκτρικών σχεδιασμών έχει αναδειχθεί σε στοιχείο υψίστης σημασίας, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία κινείται προς την ανάπτυξη συστημάτων μεγάλης κλίμακας, όπως οι ηλεκτροκίνητες αμαξοστοιχίες και η αυτόνομη οδήγηση.
Αυτοί οι σχεδιασμοί συχνά βασίζονται σε εντελώς νέες αρχιτεκτονικές και έχουν γίνει τόσο περίπλοκοι, ώστε να απαιτούνται προηγμένα εργαλεία λογισμικού για να καταστούν δυνατές οι προσπάθειες ανάπτυξής τους.
Τα εργαλεία του Capital παρέχουν feedback σε πραγματικό χρόνο σε σχέση με τις μετρήσεις στόχων, όπως το κόστος, το βάρος και η κατανάλωση του εύρους ζώνης δικτύου.
Αυτό επιτρέπει στους μηχανικούς να διερευνήσουν εναλλακτικές προσεγγίσεις σχεδίασης, οι οποίες είναι εξαιρετικά σημαντικές για τις εξελίξεις στα συστήματα μεγάλης κλίμακας που αντιπροσωπεύονται από τα ηλεκτρικά και τα αυτόνομα οχήματα.
Το λογισμικό Capital παρέχει επίσης στη Mazda εκτεταμένες λειτουργίες προσομοίωσης και επαλήθευσης.

www.bankingnew.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης