Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ελκυστικό και σταθερό επενδυτικό περιβάλλον στο Μαυροβούνιο – Τα σχέδια της Γερμανίας

tags :
Ελκυστικό και σταθερό επενδυτικό περιβάλλον στο Μαυροβούνιο – Τα σχέδια της Γερμανίας
Συμφωνία συνεργασίας Μαυροβουνίου- Γερμανίας
Η επίσκεψη του κ. Altamaier αποτελεί ξεκάθαρη επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος που επιδεικνύει η Γερμανία στην αγορά του Μαυροβουνίου και, παράλληλα, αναγνώριση ότι η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου δημιούργησε ένα ελκυστικό και σταθερό επενδυτικό περιβάλλον» υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης του Μαυροβουνίου.
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι ο κ. Simovic ευχαρίστησε τη Γερμανία «για τη συνεχή στήριξή της στην επίτευξη των στρατηγικών μας προτεραιοτήτων στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής -την ένταξη στο ΝΑΤΟ και τη διαδικασία για την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
«Στηρίζουμε τη διαδικασία προόδου στο Μαυροβούνιο» τόνισε από την πλευρά του ο κ. Altamaier και, ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, σημειώνοντας πως  -όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση- σε όλες οι χώρες της προαναφερθείσας περιοχής πρέπει να δοθεί η προοπτική ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο κ. Altamaier ανακοίνωσε επίσης ότι το Εμπορικό Επιμελητήριο της Γερμανίας θα αποκτήσει σύντομα παρουσία στην αγορά του Μαυροβουνίου, σημειώνοντας ότι η ιδέα της επίσκεψης νέων επιχειρηματιών από το Μαυροβούνιο στη Γερμανία θα ενδυνάμωνε τις επιχειρηματικές και τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης