Τελευταία Νέα
Διεθνή

RBS: Χαμηλότερες των εκτιμήσεων θα είναι οι απομειώσεις του 2014

RBS: Χαμηλότερες των εκτιμήσεων θα είναι οι απομειώσεις του 2014
Αισόδοξο το μήνυμα από την Royal Bank of Scotland, η οποία ευνοήθηκε από τις συνθήκες
Η βελτίωση της οικονομικής της κατάστασης, αλλά και των τιμών των περιουσιακών στοιχείων στις βασικές αγορές της, θα μεταφραστούν σε χαμηλότερες των αναμενόμενων συνολικές απομειώσεις για το 2014, δήλωσε σήμερα η Royal Bank of Scotland.
Χωρίς να δώσει περαιτέρω αριθμητικά στοιχεία, η κατά 80% κρατική τράπεζα, τόνισε ότι η απόδοση θα είναι καλύτερη από την πρόβλεψη για 1 δισ. στερλίνες σε απομειώσεις.
Η RBS ανέφερε επίσης ότι η μονάδα RBS Capital Resolution έχει μια ισχυρή αποδοτικά λειτουργία, ότι οι η μονάδα Ulster έχει λιγότερες ληξιπρόθεσμες οφειλές, ότι δεν υφίστανται μεγάλες εφάπαξ απομειώσεις και ότι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα.
Επιπλέον, υπογράμμισε ότι η μονάδα RCR θα έχει απομειώσεις λιγότερες κατά 500 εκατ. στερλίνες, ενώ η μονάδα Ulster χαμηλότερες επιβαρύνσεις κατά 300 εκατ. στερλίνες, με κάποιες μικρές επιφυλάξεις.
Η αισιόδοξη ανακοίνωση είχε και κάποια μικρά μελανά στοιχεία, όπως ότι τα έσοδα της Corporate & Institutional Banking μονάδας ήταν μικρότερα των αναμενόμενων κατά το γ’ τρίμηνο του έτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης