Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι καλύτερες εταιρείες για εργασία στη Σιγκαπούρη - Τεράστιο το παγκόσμιο ενδιαφέρον

Οι καλύτερες εταιρείες για εργασία στη Σιγκαπούρη - Τεράστιο το παγκόσμιο ενδιαφέρον
Οι επίσημες στατιστικές δείχνουν ότι το συνολικό ποσοστό ανεργίας βρίσκεται στο 1,9%
Η Google της Σιγκαπούρης βρίσκεται στην πρώτη θέση των επιλογών για τους εργαζόμενους στη χώρα, σύμφωνα με έρευνα του jobstreet.com, η οποία έδειξε ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι που αναζητούν εργασία στη χώρα ενδιαφέρονται περισσότερο για το κύρος της επιχείρησης και λιγότερο για τα χρήματα.
Σύμφωνα με την έρευνα, η φήμη της εταιρείας είναι το πιο σημαντικό κριτήριο για αναζήτηση εργασίας στη Σιγκαπούρη, σε όλα τα επίπεδα θέσεων.
Υπό αυτό το πρίσμα η Google βρίσκεται στην πρώτη θέση, στη δεύτερη βρίσκεται η Shell και στην τρίτη η Singapore Airlines.
Ακολουθούν η Exxon Mobil και η Keppel.
Μετά την φήμη της εταιρίας, υψηλά στα κριτήρια είναι οι παροχές και τα κίνητρα, ο μισθός, η μάθηση/εκπαίδευση, η ανάπτυξη και πο προοπτικές σταδιοδρομίας.
Πάντως, η Σιγκαπούρη προσελκύει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το ενδιαφέρον των εργαζομένων, ειδικά εκείνων που μπορούν να αντέξουν οικονομικά να είναι επιλεκτικοί σχετικά με το πού εργάζονται.
Οι επίσημες στατιστικές δείχνουν ότι το συνολικό ποσοστό ανεργίας βρίσκεται στο 1,9% και πολλές εταιρείες παλεύουν με την έλλειψη εργατικού δυναμικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης