Τελευταία Νέα
Οικονομία

Χαρδούβελης (ΥΠΟΙΚ): Πιθανή η παράταση του μνημονίου - Η τρόικα δεν κάνει πίσω - Αδιάφορο το ΔΝΤ για τις πολιτικές εξελίξεις

Χαρδούβελης (ΥΠΟΙΚ): Πιθανή η παράταση του μνημονίου - Η τρόικα δεν κάνει πίσω - Αδιάφορο το ΔΝΤ για τις πολιτικές εξελίξεις
Δεν έχουν κλείσει ακόμη τα θέματα, αλλά υπήρξε πρόοδος σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών
(upd)Για πιθανή, μικρή παράταση του μνημονίου έκανε λόγο και ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ μιλώντας σε βουλευτές της ΝΔ, τόνισε ότι η τρόικα εμφανίζεται ανυποχώρηση στις θέσεις της. 
«Ενημέρωσα τους δύο αρχηγούς και – φαντάζομαι σας μίλησε οΑντιπρόεδρος όταν βγήκε έξω. 
Καλά πήγε, είχαμε πρόοδο.
Δεν έχουμε κλείσει τα θέματα ακόμα. Συνεχίζουμε», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.
Εν τω μεταξύ μιλώντας με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών περιέγραψε την κρισιμότητα της κατάστασης, τονίζοντας ότι η τρόικα δεν υποχωρεί από τις θέσεις της. 
«Δεν κάνουν βήμα πίσω και δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι στην εξουσία και αν θα έχουμε εκλογές τον Μάρτιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του, διευκρινίζει ότι:
Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν συζήτηση του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με βουλευτές στη Βουλή, διευκρινίζεται ότι ο κ. Χαρδούβελης δεν έχει κάνει καμία αναφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Σε ό,τι αφορά τη στάση των δανειστών ανέφερε απλώς ότι το ΔΝΤ εμφανίζεται αδιάφορο για το πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης