Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Ευρώπη: Τα SUV κυριαρχούν στις πωλήσεις αυτοκινήτων

Ευρώπη: Τα SUV κυριαρχούν στις πωλήσεις αυτοκινήτων
Ο συνδυασμένος όγκος πωλήσεων από μοντέλα όπως το Tesla Model Y και το Volkswagen T-Roc υπερβαίνει πλέον το ήμισυ των συνολικών πωλήσεων, καταδεικνύοντας την απόλυτη κυριαρχία των SUV στην αγορά
Με πάνω από το 50% των συνολικών περσινών πωλήσεων επιβατικών οχημάτων στην Ευρώπη, τα SUV κατέχουν μια κυρίαρχη θέση στην επιλογή των καταναλωτών.
Στο προσκήνιο της επιτυχίας βρίσκεται το Tesla Model Y, το οποίο σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση των πωλήσεών του κατά 85%.
Αυτή η εκπληκτική επίδοση οδήγησε το Model Y να κατακτήσει την κορυφή των πωλήσεων στην Ευρώπη, αφήνοντας πίσω την κατηγορία των premium μεσαίων SUV για πρώτη φορά να υποχωρήσει στα πλαίσια του ανταγωνισμού.

Ο συνδυασμένος όγκος πωλήσεων από μοντέλα όπως το Tesla Model Y και το Volkswagen T-Roc υπερβαίνει πλέον το ήμισυ των συνολικών πωλήσεων, καταδεικνύοντας την απόλυτη κυριαρχία των SUV στην αγορά.
Η αύξηση των πωλήσεων των SUV κατά 19% το προηγούμενο έτος, φτάνοντας τα 6,63 εκατομμύρια μονάδες, αναδεικνύει την επιρροή αυτής της κατηγορίας.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατηγορία των μικρών SUV, η οποία ξεχωρίζει ως η μεγαλύτερη ανάμεσα σε όλες τις άλλες.
Διαβάστε περισσότερα:

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης