Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Tonale PHEV Q4 με τα 280 άλογα

Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Tonale PHEV Q4 με τα 280 άλογα
Η Alfa Romeo βροντοφώναξε «I’m back» με την άφιξη της Tonale, και σφραγίζει την επάνοδο της στην αγορά με την κορυφαία εκδοχή της. Την τετρακίνητη plug in υβριδική με απόδοση 280 ίππους
Τι να πρωτογράψει κανείς για την αμφίεση της Tonale. Το ίδιο «χαμένο» βλέμμα που είχαμε στην πρώτη μας επαφή με το μεσαίο SUV των 160 ίππων, παρέμεινε και στην ισχυρότερη plug in hybrid, λες και τη βλέπουμε για πρώτη φορά.
Βασικά οι Ιταλοί εδώ και δεκαετίες έχουν τον τρόπο να σχεδιάζουν αυτοκίνητα έτσι ώστε να αποδείξουν πως δεν προσφέρουν μία από τα ίδια.
Έτσι και η Tonale δεν είναι ένα συνηθισμένο βαρετό SUV. Εκπέμπει κομψότητα, λάμψη, πρεστίζ και δυναμισμό σε βαθμό που να τη συγκρίνεις εύκολα με τη μεγαλύτερη και κορυφαία Stelvio.
Στην έκδοση της δοκιμής μας βέβαια μην περιμένετε λογότυπα και εμφανή σημάδια στο αμάξωμα. Η διπλή απόληξη της εξάτμισης, ο διαχύτης και το διακριτικό «veloce» στο πλάι, είναι αρκετά για τους ανθρώπους της Alfa Romeo ώστε να δηλώσουν ότι εδώ πρόκειται για κάτι ξεχωριστό.
Έτσι και αλλιώς βέβαια η Tonale των 4,528 μέτρων δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη, είτε λόγω του κομψού σχεδιασμού της, είτε του (Montreal Green) χρωματισμού, είτε ακόμη και λόγω των κατακόκκινων Brembo που ξεχωρίζουν μέσα από τις πανέμορφες κυκλικές κλασσικές ζάντες (18,19 ή 20 ιντσών) της Alfa Romeo (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης