Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

GP Κίνας: Πήρε «φωτιά» ο Verstappen στη Σαγκάη

GP Κίνας: Πήρε «φωτιά» ο Verstappen στη Σαγκάη
Verstappen και Red Bull καθαρίζουν σιγά-σιγά τη σεζόν. Στη Σαγκάη έκαναν το «4 στα 5» και με τον Perez να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Εξαιρετικός ο Norris με τη δεύτερη του θέση, όπως και ο Alonso που το πάλεψε αλλά βρέθηκε πίσω από τις δύο Ferrari και τον Russell. Στους βαθμούς οι Piastri, Hamilton και Hulkenberg.
Περνώντας την καρό σημαία ο Max Verstappen είπε ότι το μονοθέσιο του πήρε φωτιά. Το είπε όμως μεταφορικά οδηγώντας ένα από τα καλύτερα μονοθέσια κομμένο και ραμμένο πάνω σε αυτόν. Η μεγάλη διαφορά που τερματίζει κάθε φορά από το δεύτερο είναι χαοτική. Το έκανε και στην Σαγκάη με διαφορά 13,8 δευτερολέπτων από τη McLaren του Norris.
Μετά την επίτευξη του ορόσημου της Red Bull για την 100η pole position το Σάββατο, ο Verstappen επιβεβαίωσε την κυριαρχία του από την αρχή, αφήνοντας τους ανταγωνιστές του πίσω του.
Ο αγώνας, που σημαδεύτηκε από δύο εισόδους του αυτοκινήτου ασφαλείας, ήταν ένα πάρτι για τον απόλυτο κυρίαρχο Verstappen, ενώ ο Lando Norris κατέκτησε τη 2η θέση μπροστά από τον Sergio Perez.
Ωστόσο, το άνετο προβάδισμα του Verstappen διακόπηκε για λίγο όταν μπήκε στην πίστα το αυτοκίνητο ασφαλείας στον 20ο γύρο, που προκλήθηκε από προβλήματα κινητήρα της Sauber του Valtteri Bottas. Ακολούθησε άλλη μια διακοπή, καθώς η σύγκρουση του Kevin Magnussen με τον Yuki Tsunoda οδήγησε σε δεύτερη είσοδο του SC, ανακόπτοντας τη δυναμική του Verstappen(Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης